blank
Berkay Doğan tarafından
11 Mayıs, 2025 14:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu’da Floor Curling Gençlik Turnuvası Heyecanı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Karabük Curling İl Temsilciliği ve Safranbolu Gençlik Merkezi ev sahipliğinde düzenlenen Floor Curling Gençlik Turnuvası, gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Turnuvayı, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ile Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sedat Adakan da yakından takip etti. Yarışmalar boyunca sporcuların mücadele azmi ve centilmenliği dikkat çekti.

Turnuva sonunda dereceye giren sporculara madalyalarını İlçe Müdürü Sedat Adakan takdim etti. Etkinlik, gençlerin spora olan ilgisini artırmak ve 19 Mayıs ruhunu yaşatmak adına anlamlı bir organizasyon olarak değerlendirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2025 00:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

TEM’de can pazarı… Tüp yüklü kamyon ile minibüs çarpıştı: 16 yaralı

TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde yolcu minibüsüyle tüp yüklü kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 16 kişi yaralandı.
Kaza, TEM Otoyolu’nun Bolu geçişi Gerede ilçesi Havullu köyü mevkiinde, Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Mustafa T. idaresindeki 06 BKC 975 plakalı yolcu minibüsü ile tıpkı istikamette seyreden S.B. yönetimindeki 06 AP 0358 plakalı tüp yüklü kamyon çarpıştı. Çarpışmanın tesiriyle minibüs içerisinde bulunan 16 yolcu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sıhhat, itfaiye ve jandarma takımı sevk edildi. Yaralılar, birinci müdahalenin akabinde etraftaki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin