Karabük Postası tarafından
20 Mayıs, 2015 13:14 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu’da Fener Alayı

Safranbolu Kaymakamlığı, Safranbolu Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Programları Kapsamında Fener Alayı Düzenlendi. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile düzenlenen fener alayına Safranbolu protokolü de katılırken, yürüyüşe gençlerin ilgisi oldukça yoğundu. Kaymakamlık önünden başlayan yürüyüş, Misak-ı Milli Meydanında son bulurken, gençler yürüyüş boyunca sloganlar attılar. Misak- ı Milli Meydanında bekleyen kalabalık korteji alkışlarla karşıladı. Meydanda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasını ardından Safranbolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden oluşan grub, sevilen şarkıları meydanı dolduran Safranbolulularla birlikte seslendirdiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Temmuz, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Seyir halindeki Tofaş otomobil alev topuna döndü

Düzce’de seyir halindeki araba bir anda alev aldı. Alev topuna dönen arabadaki yangın itfaiye gruplarının çalışması ile söndürüldü.
Yangın Beyciler Mahallesi 1752. Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran Konuralp istikametinden Düzce istikametine seyir halinde olan şoförü ve plakası öğrenilemeyen Tofaş arabadan belirlenemeyen bir sebeple alevler yükseldi. Şoförü arabası terk ederken, araç kısa mühlet içerisinde alev topuna döndü. Etraftakilerin ihbarı ile bölgeye ulaşan Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü takımları alev topuna dönen arabadaki yangını söndürerek denetim altına aldı. Araba kullanılamaz hale geldi. Husus ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin