Safranbolu ilçesine bağlı Aşağı Güney köyünde sabaha karşı çıkan yangında 2 ev yanarken, bir evde kısmen yandı. Can kaybının olmadığı yangında büyük çapta maddi hasar oluştu.
Edinilen bilgiye göre, yangın sabaha karşı Aşağı Güney köyünde Tuna Tükel’e ait evde çıktı. Kimsenin olmadığı ve henüz neden çıktığı belirlenemeyen yangın daha sonra bitişiğinde bulunan Bayram Soykal’ın evine sıçradı. Köyde alevleri fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Bu sırada rüzgarında etkisiyle yangın Kazım Tükel’in evine de sıçradı. Köylülerin ve itfaiyenin müdahalesiyle yangın diğer evlere sıçramadan söndürüldü. Çıkan yangında Tuna Tükel’e ait ev ile Bayram Soykal’ın evi yanarken, Kazım Tükel’in evi de kısmen zarar gördü.
Jandarma çıkan yangınla ilgili inceleme başlattı.


Safranbolu’da ev yangını
Trabzonspor, kupa maçının hazırlıklarını tamamladı
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak Ankara’ya hareket etti.
Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor, maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Bordo-mavililer, son çalışmada taktik ağırlıklı bir antrenman yaptı.
Hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, antrenmanın ardından özel uçakla Ankara’ya hareket etti.
22 kişilik kamp kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:
“Andre Onana, Onuralp Çevikkan, Ahmet Doğan Yıldırım, Chibuike Nwaiwu, Stefan Savic, Taha Emre İnce, Wagner Pina, Mustafa Eskihellaç, Mathias Lovik, Benjamin Bouchouari, Tim Jabol Folcarelli, Christ Inao Oulai, Salih Malkoçoğlu, Ozan Tufan, Boran Başkan, Ernest Muçi, Onuralp Çakıroğlu, Anthony Nwakaeme, Oleksandr Zubkov, Felipe Augusto, Umut Nayir ve Paul Onuachu yer aldı.”


