Reklam
Reklam
6750511032dcb
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
04 Aralık, 2024 15:55 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da Emekli Vatandaş Dolandırıcılardan Son Anda Kurtuldu

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, kendisini Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) görevlisi olarak tanıtan bir dolandırıcı, işçi emeklisi 81 yaşındaki Tevfik S.’yi hedef aldı.

Telefonla aradığı Tevfik S.’ye, banka hesaplarının FETÖ terör örgütüyle bağlantılı kişilerce kullanıldığını ve bir operasyon için kendisine ihtiyaç duyduklarını söyleyen dolandırıcı, yaşlı adamın parasını almayı planladı.

Dolandırıcı, Tevfik S.’yi inandırmak için WhatsApp üzerinden sahte bir kimlik kartı gönderdi. Kimlikte, Tevfik S.’nin kişisel bilgileriyle birlikte başka bir kişinin fotoğrafı yer alıyordu. Bu “yeni kimlik” karşısında şaşkına dönen Tevfik S., dolandırıcının talimatlarını dinlemeye devam etti. Ancak evde ve banka hesaplarında parası olmadığını söyleyince, dolandırıcı telefonu kapattı.

Olayın ardından oğluyla birlikte savcılığa başvuran Tevfik S., kendisini dolandırmaya çalışan kişilerden şikayetçi oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kaldirima carpan motosikletin surucusu yaralandi SsmGP7Ki
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Kaldırıma çarpan motosikletin sürücüsü yaralandı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde kaldırıma çarpan motosikletin sürücüsü yaralandı.

Kaza, Dilküşa Mahallesi Huzur Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E.D. idaresindeki 37 ADD 971 plakalı motosiklet kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosikletten düşen sürücü yaralandı.

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi Altına alınan yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin