Reklam
Reklam

Safranbolu’da Ekipler Görev Başında

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Kasım, 2021 11:33 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Gerek Belediyenin çalışma programı gerekse vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda su kaçağı, hat yenileme gibi çalışmalarına devam eden müdürlük personeli, belirli periyotlar halinde su analizi de yapıyor.

Belediyenin tüm birimlerinde olduğu gibi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin de var güçleri ile çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Arkadaşlarımız kış aylarının gelmesi ile çalışmalarını hızlandırdı. Vatandaşlarımızın kesinti yaşamaması, su ile ilgili problem oluşmaması için ivedilikle tamamlanması gereken çalışmalarına devam ediyorlar. Bununla birlikte baca temizliği, eskiyen hatların yenilenmesi gibi çalışmaları da sürdürüyorlar.” dedi.

Zaman zaman su kesintilerinin yaşandığını, bunun büyük oranda program dışındaki arızalardan meydana geldiğini hatırlatan Başkan Köse, “Ekiplerimiz oluşan bu arızalara derhal müdahale etmek için arızanın bulunduğu bölgeye giderek sorunun çözümü için hızlı bir şekilde çalışıyorlar. Ben anlayış gösteren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyor, değerli mesai arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

BAŞKAN ÇETİNKAYA BU KEZ OĞLU MUHAMMED ALİ İÇİN SAHAYA İNDİ

WhatsApp Image 2026 06 20 at 09.47.42
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
20 Haziran, 2026 14:01 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Babalar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen halı saha maçında oğlu Muhammed Ali ve okul arkadaşlarıyla bir araya geldi. Şehir yönetimindeki yoğun mesaisinin yanında babacan tavrıyla da bilinen Çetinkaya, velilerle birlikte sahaya çıkarak çocukların heyecanına ortak oldu.

Karabük’te hayata geçirdiği projeler ve saha koordinasyonundaki dinamik tarzıyla dikkat çeken Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, bu kez anlamlı bir sosyal etkinlikte babalık yönüyle ön plana çıktı. Oğlu Muhammed Ali’nin okul arkadaşları ve velileri için düzenlenen Babalar Günü halı saha organizasyonuna katılan Başkan Çetinkaya, formayı giyerek sahada yerini aldı.

Çocukların babalarıyla birlikte oynadığı müsabakada renkli ve samimi anlar yaşandı. Maç boyunca çocuklarla yakından ilgilenen ve onlarla aynı coşkuyu paylaşan Başkan Çetinkaya, çocukların hayatındaki en büyük dayanağın babalarının güven veren varlığı olduğunu ifade etti.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, şu ifadeleri kullandı:;

“Bizler ne kadar yoğun bir tempo içinde çalışırsak çalışalım, hangi sorumluluğu üstlenirsek üstlenelim; günün sonunda çocuklarımızın gözünde sadece birer babayız. Bu akşam oğlum Muhammed Ali’nin ve onun değerli arkadaşlarının yüzündeki o saf neşeyi, güven hissini sahada görmek benim için her şeyden kıymetliydi. Bir babanın evladına bırakacağı en büyük miras, her şartta onun arkasında olduğunu hissettirmektir. Bu anlamlı akşama vesile olan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, sahada omuz omuza oynadığımız tüm velilerimizi selamlıyorum. Başta şehit babalarımız olmak üzere, ömrünü ailesine vakfeden tüm babaların Babalar Günü’nü yürekten kutlarım.”

Büyük bir centilmenlik ve dostluk havasında geçen halı saha maçı, Başkan Çetinkaya’nın çocuklarla ve velilerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin