Reklam
Reklam

Safranbolu”da Eğitime Bir Gün Ara

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Aralık, 2015 15:41 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu ilçesinde, okullarda eğitim-öğretime bir gün ara verildi.
Safranbolu ilçesinde dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz şekilde etkiledi. İlçe Kaymakamlığı ilçede tüm okullarda eğitim ve öğretime bir gün ara verildiğini açıkladı.
Öte yandan, dün alınan karar gereği Karabük’ün Ovacık ve Eskipazar ilçelerinde de yoğun kar yağışı sebebiyle okullar bugün tatil edildi. Safranbolu’da kar kalınlığı şehir merkezinde 30 santimetreye ulaşırken, yüksek kesimlerde bir metreye yakın olduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yola saçılan tuğlalar ulaşımı tek yöne düşürdü

yola sacilan tuglalar ulasimi tek yone dusurdu UUlfGEVh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0

Karabük-Yenice kara yolunda seyir halindeki tırdan düştüğü iddia edilen tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Balıkısık Orman Deposu mevkiinde kara yoluna saçılan tuğlaları fark eden sürücüler durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve kara yolları ekipleri sevk edildi. Yolun bir bölümünü kaplayan tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin yolda yaptığı temizlik çalışmasının ardından tuğlalar kaldırılarak trafik akışı normale döndü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin