Safranbolu'da Dünya Yaşlılar Günü kutlaması - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Ekim, 2023 12:35 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da Dünya Yaşlılar Günü kutlaması

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu Belediyesi Aktif Yaş Alma Merkezi’ndeki vatandaşlarla bir araya gelerek Dünya Yaşlılar Günü’nü kutladı.
Başkan Elif Köse, gerontolog ve merkez sorumlusu Birtan Kıcırdar eşliğinde yaşlılarla birlikte egzersiz yaptı ve seramik boyadı. Programda, Dünya Yaşlılar Günü’ne özel pasta kesildi.
Sadece Yaşlılar Günü’nde değil fırsat bulduğu her anda Aktif Yaş Alma Merkezi’ni ve üyelerini ziyaret ettiklerini ifade eden Köse, “Onların ruh ve beden sağlığı bizler için çok önemli. Onlar, bizim kıymetlilerimiz. Belli bir yaştan sonra yaşamlarındaki aynı kaliteyi devam ettirebilmelerine katkı sağlamak istiyoruz. Onlar için yakında daha kapsamlı ve içeriği geniş olan bir binanın inşaatına başlayacağız. Onların burada verdiğimiz hizmetlerden mutlu olarak bizlere geri dönüş yapmalarından keyif alıyoruz. Tüm büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyorum” dedi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kpyeni 16
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
27 Nisan, 2026 10:42 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te kamu yatırımları hız kesmeden devam ediyor

Karabük İl Özel İdaresi tarafından yürütülen “Eflani İlçesi Hükümet Konağı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Binası Yapım İşi” projesinde çalışmalar aralıksız sürüyor. İlçenin kamu hizmet kapasitesini artırması hedeflenen proje, bölge için önemli yatırımlar arasında yer alıyor.

Toplam 2.052 metrekare inşaat alanına sahip olan projede, yapı oturum alanı ise 491 metrekare olarak planlandı. İhalenin ve kontrollük hizmetlerinin Karabük İl Özel İdaresi tarafından yürütüldüğü projede, teknik ekipler sahadaki çalışmaları yakından takip ediyor.

Projede gelinen son duruma göre, betonarme imalatları tamamlanırken, çatı ve duvar imalatlarının ise devam ettiği bildirildi. Çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda ilerlediği ifade edilirken, yetkililer projenin tamamlanmasıyla birlikte Eflani’de kamu hizmetlerinin daha modern ve etkin bir şekilde sunulacağını belirtti.

Karabük İl Özel İdaresi yetkilileri, projede emeği geçen tüm personele teşekkür ederek, yatırımın en kısa sürede tamamlanması için çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğünü vurguladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin