Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Şubat, 2023 09:56 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da Depremzedelere Ulaşım Ücretsiz

Safranbolu Belediyesi, ‘asrın felaketi’ olarak nitelenen merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7, Elbistan ilçesinde ise 7.6 büyüklüğündeki iki deprem sonrası, depremzedelere destek olmaya devam ediyor.

Safranbolu Belediyesi İşletme Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Deprem bölgesinden gelen ve misafirimiz olan vatandaşlarımız, Karabük Valiliği Açık Kapı kayırları ile başvuru yaptıklarında Karabük ve şehir içi yolcu taşımacılığında herhangi bir ücret ödemeyecekler” denildi.

Misafirleri en iyi şekilde ağırlama gayreti içerisinde olduklarını kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Daha önce de ifade ettiğim gibi biz Safranbolu olarak onların yalnız hissetmemeleri için her zaman yanlarında olacağız. Ailelerimizi ziyaretlerimizde de bunu kendilerine ifade ediyoruz. Bu bağlamda bu gün başlattığımız uygulama ile Valilik Açık Kapı’da kaydı olan vatandaşlarımız Meydan Halk Masamıza başvuru yaparak ücretsiz seyahat kartlarını alabilirler. Bu vesile ile bire kez daha yanlarında olduğumuzu hatırlatıyor, ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu. (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
baskan arslan taskoprumuzun yarinlarini birlikte insa ediyoruz Yymjdvpw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 12:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Arslan: “Taşköprümüzün yarınlarını birlikte inşa ediyoruz”

İstişare toplantısında STK temsilcileri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, “Taşköprümüzün yarınlarını birlikte inşa ediyoruz” dedi.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri ve mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi. Toplantıda, ilçede devam eden hizmetlerin yanı sıra, geleceğe yönelik projelerle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Ortak akıl ve katılımcı yönetim anlayışının önemine vurgu yapan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, her fikrin kendileri için değerli olduğunu ifade ederek, “Taşköprümüzün yarınlarını birlikte inşa ediyoruz. Her fikrin değer bulduğu bu süreçte, daha güçlü ve yaşanabilir bir ilçe için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Toplantıya katılan STK temsilcileri ve muhtarların ilçeye sunduğu katkıların önemine değinen Başkan Arslan, katılımcılara teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin