Reklam
Reklam
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
20 Kasım, 2023 15:41 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da Çocuk Şenlikleri Sona Erdi

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 14-18 Kasım tarihlerinde organize edilen çocuk şenlikleri  sona erdi.

Şenlikler binlerce  çocuk ve ailesinin mutluluğuna sahne oldu. Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 14-18 Kasım tarihleri arasında çocukların ara tatillerini verimli geçirmeleri adına şenlik organize etti. Yaklaşık 5 gün boyunca devam eden şenliklerde birbirinden farklı birçok etkinliğe imza atıldı. İlk günden son güne kadar her gün binlerce çocuk ve ailesine ev sahipliği yapan Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi iğne atsan yere düşmeyecek tabirini adeta yaşadı. Milyonlarca çocuğun beğenerek izlediği Kral Şakir’in yaratıcısı Varol Yaşaroğlu ve çocuk kitaplarının ünlü yazarlarının düzenlediği imza günleri, atölye çalışmaları, miras oyunları, seminerler, söyleşiler, masal dinletileri, tiyatrolar, sahne şovları ve konserlere kadar dolu dolu geçen 5 günde çocuklar eğlenirken öğrendi.

safranbolu cocuk senlikleri1 jpg

“BİZ YARINLARIMIZ OLAN ÇOCUKLARIMIZI MUTLU ETMEK İÇİN HER ZAMAN GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ”

Şenliklerle ilgili değerlendirmede bulunan Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse; “Safranbolumuzu halkımız ile el ele geleceğe taşıyoruz. Kentimiz adına yaptığımız çalışmalarımız arasında hiç kimseyi unutmamamız gerekiyor. Elbetteki çocuklarımız en önemli varlıklarımız ve onların yarınla umutla bakabilmesi için mücadele veriyoruz. Ara tatile giren çocuklarımızın gülerken bilgilenebileceği dolu dolu 5 gün geçirdik. Sadece Safranbolu değil Karabük’ün her yerinden misafirlerimizi Leyla Dizdar Kültür Merkezimizde misafir ettik. Şenliklerimize katılan çocuklarımız ve ailelerine ve elbetteki bu organizasyonu başarı ile düzenleyen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi. (Ramazan Öztürk)

SAFRANBOLU COCUK SENLIGII jpg

safranbolu cocuk senlikleri2 jpg

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasyada koy yolunda heyelan H3OhvVy2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasya’da köy yolunda heyelan

Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.

Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.

Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin