Reklam
Reklam
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
20 Kasım, 2023 15:41 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da Çocuk Şenlikleri Sona Erdi

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 14-18 Kasım tarihlerinde organize edilen çocuk şenlikleri  sona erdi.

Şenlikler binlerce  çocuk ve ailesinin mutluluğuna sahne oldu. Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 14-18 Kasım tarihleri arasında çocukların ara tatillerini verimli geçirmeleri adına şenlik organize etti. Yaklaşık 5 gün boyunca devam eden şenliklerde birbirinden farklı birçok etkinliğe imza atıldı. İlk günden son güne kadar her gün binlerce çocuk ve ailesine ev sahipliği yapan Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi iğne atsan yere düşmeyecek tabirini adeta yaşadı. Milyonlarca çocuğun beğenerek izlediği Kral Şakir’in yaratıcısı Varol Yaşaroğlu ve çocuk kitaplarının ünlü yazarlarının düzenlediği imza günleri, atölye çalışmaları, miras oyunları, seminerler, söyleşiler, masal dinletileri, tiyatrolar, sahne şovları ve konserlere kadar dolu dolu geçen 5 günde çocuklar eğlenirken öğrendi.

safranbolu cocuk senlikleri1 jpg

“BİZ YARINLARIMIZ OLAN ÇOCUKLARIMIZI MUTLU ETMEK İÇİN HER ZAMAN GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ”

Şenliklerle ilgili değerlendirmede bulunan Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse; “Safranbolumuzu halkımız ile el ele geleceğe taşıyoruz. Kentimiz adına yaptığımız çalışmalarımız arasında hiç kimseyi unutmamamız gerekiyor. Elbetteki çocuklarımız en önemli varlıklarımız ve onların yarınla umutla bakabilmesi için mücadele veriyoruz. Ara tatile giren çocuklarımızın gülerken bilgilenebileceği dolu dolu 5 gün geçirdik. Sadece Safranbolu değil Karabük’ün her yerinden misafirlerimizi Leyla Dizdar Kültür Merkezimizde misafir ettik. Şenliklerimize katılan çocuklarımız ve ailelerine ve elbetteki bu organizasyonu başarı ile düzenleyen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi. (Ramazan Öztürk)

SAFRANBOLU COCUK SENLIGII jpg

safranbolu cocuk senlikleri2 jpg

Bizi sosyal medyadan takip edin
kurban bayrami oncesinde zehir tacirlerine buyuk darbe 6 gozalti ircQYPrM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 12:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Kurban Bayramı öncesinde zehir tacirlerine büyük darbe: 6 gözaltı

Kastamonu’da bayram öncesinde 4 farklı adrese eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda uyuşturucu ele geçirilirken, 6 şüpheli ise gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin dikkatli ve kararlı çalışmaları sonucunda 4 farklı adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde gerçekleştirilen operasyonda yapılan aramalarda 9 bin 187 adet sentetik ecza, 49,46 gram bonzai, 12,89 gram esrar, 3 adet uyuşturucu aparatı, uyuşturucudan elde edildiği değerlendirilen 50 euro ve 38 bin 795 TL, 1 kurusıkı tabanca ve 1 adet şarjör, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 84 adet dolu av tüfeği kartuşu ve çok sayıda boş kartuş, 3 adet fişek kemeri, yaklaşık 100-110 gram barut, kartuş yapımında kullanılan kurşun parçaları, saçmalar ile alet ele geçirildi. Yakalanan uyuşturucu maddelerin bir kısmı aracın sigorta bölümüne saklanırken, bir kısmı da bavulda ve mutfakta tezgah altında paketlerle zulalanmış halde bulundu.

Operasyonda 6 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Emniyet’ten yapılan açıklamada, halkın huzur ve güvenliği için uyuşturucu madde ticareti ve suç unsurlarına yönelik mücadeleye bundan sonrada kararlılıkla devam edileceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin