Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Kasım, 2021 12:00 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da  caddeler pırıl pırıl

Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını hızlandırdı. Kış aylarını yaşadığımız şu günlerde, Safranbolu Belediyesi tarafından rutin temizlik ve yıkama çalışmalarının yanı sıra ana cadde ve ara arterlerde bulunan ağaçlardan dökülen yapraklar ve kuruyan dalların temizliği hızlandırıldı.

Çalışmalarını ilk günden bu yana “Daha temiz bir Safranbolu!” sloganı ile sürdürdüklerini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Her mevsimin ayrı bir güzellikte yaşandığı Safranbolu’da, dökülen yapraklar her ne kadar güzel bir görüntü oluştursa da su giderlerinin ve mazgalların tıkanmaması için onları temizlemek durumundayız.” diye konuştu.

Son günlerde bazı vatandaşların atıklarını çöp konteynırı yerine yol kenarlarına ve çöp kovalarının dışına attıklarının görüldüğünü ve bu durumun Safranbolu’ya kesinlikle yakışmadığını belirten Başkan Köse, “İnanıyorum ki vatandaşlarımız ilçemizin temizliği için daha hassas olacaklardır. Safranbolu bir dünya kenti ve biz ismimize, geçmişimize lâyık olacağız. Anlayış gösteren ve destek olan değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Tüm ekiplerimizle görev başındayız.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin