Reklam
Reklam

Safranbolu’da  caddeler pırıl pırıl

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Kasım, 2021 12:00 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını hızlandırdı. Kış aylarını yaşadığımız şu günlerde, Safranbolu Belediyesi tarafından rutin temizlik ve yıkama çalışmalarının yanı sıra ana cadde ve ara arterlerde bulunan ağaçlardan dökülen yapraklar ve kuruyan dalların temizliği hızlandırıldı.

Çalışmalarını ilk günden bu yana “Daha temiz bir Safranbolu!” sloganı ile sürdürdüklerini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Her mevsimin ayrı bir güzellikte yaşandığı Safranbolu’da, dökülen yapraklar her ne kadar güzel bir görüntü oluştursa da su giderlerinin ve mazgalların tıkanmaması için onları temizlemek durumundayız.” diye konuştu.

Son günlerde bazı vatandaşların atıklarını çöp konteynırı yerine yol kenarlarına ve çöp kovalarının dışına attıklarının görüldüğünü ve bu durumun Safranbolu’ya kesinlikle yakışmadığını belirten Başkan Köse, “İnanıyorum ki vatandaşlarımız ilçemizin temizliği için daha hassas olacaklardır. Safranbolu bir dünya kenti ve biz ismimize, geçmişimize lâyık olacağız. Anlayış gösteren ve destek olan değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Tüm ekiplerimizle görev başındayız.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

BAŞKAN ÇETİNKAYA BU KEZ OĞLU MUHAMMED ALİ İÇİN SAHAYA İNDİ

WhatsApp Image 2026 06 20 at 09.47.42
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
20 Haziran, 2026 14:01 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Babalar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen halı saha maçında oğlu Muhammed Ali ve okul arkadaşlarıyla bir araya geldi. Şehir yönetimindeki yoğun mesaisinin yanında babacan tavrıyla da bilinen Çetinkaya, velilerle birlikte sahaya çıkarak çocukların heyecanına ortak oldu.

Karabük’te hayata geçirdiği projeler ve saha koordinasyonundaki dinamik tarzıyla dikkat çeken Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, bu kez anlamlı bir sosyal etkinlikte babalık yönüyle ön plana çıktı. Oğlu Muhammed Ali’nin okul arkadaşları ve velileri için düzenlenen Babalar Günü halı saha organizasyonuna katılan Başkan Çetinkaya, formayı giyerek sahada yerini aldı.

Çocukların babalarıyla birlikte oynadığı müsabakada renkli ve samimi anlar yaşandı. Maç boyunca çocuklarla yakından ilgilenen ve onlarla aynı coşkuyu paylaşan Başkan Çetinkaya, çocukların hayatındaki en büyük dayanağın babalarının güven veren varlığı olduğunu ifade etti.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, şu ifadeleri kullandı:;

“Bizler ne kadar yoğun bir tempo içinde çalışırsak çalışalım, hangi sorumluluğu üstlenirsek üstlenelim; günün sonunda çocuklarımızın gözünde sadece birer babayız. Bu akşam oğlum Muhammed Ali’nin ve onun değerli arkadaşlarının yüzündeki o saf neşeyi, güven hissini sahada görmek benim için her şeyden kıymetliydi. Bir babanın evladına bırakacağı en büyük miras, her şartta onun arkasında olduğunu hissettirmektir. Bu anlamlı akşama vesile olan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, sahada omuz omuza oynadığımız tüm velilerimizi selamlıyorum. Başta şehit babalarımız olmak üzere, ömrünü ailesine vakfeden tüm babaların Babalar Günü’nü yürekten kutlarım.”

Büyük bir centilmenlik ve dostluk havasında geçen halı saha maçı, Başkan Çetinkaya’nın çocuklarla ve velilerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin