Nurettin Acar tarafından
10 Mayıs, 2020 16:05 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu’da berber ve kuaförler dezenfekte edildi

Safranbolu Belediyesi tarafından ilçedeki berber ve kuaförler dezenfekte edildi. Yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında bir süredir kapalı bulunan ve normalleşme kapsamında 11 Mayıs'ta açılacak berber ve kuaförlerde hazırlıklar devam ediyor. Safranbolu Belediyesi tarafından ilçede tekrar hizmete girecek berber ve kuaförlerde dezenfekte çalışması başlatarak destek verdi. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, dünya ve Türkiye'nin bir süredir korona virüsle mücadele ettiğini hatırlattı. Belediye olarak salgının başından itibaren gerekli tüm tedbirleri aldıklarını ifade eden Köse, "İlçemiz genelinde düzenli olarak sokaklar, caddeler başta olmak üzere vatandaşların ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarımızı yürütüyoruz. Salgına karşı alınması gereken her türlü tedbirimizi aldık, almaya da devam ediyoruz. Bu kapsamda 11 Mayıs'ta tekrar hizmete girecek olan berber ve kuaförlerde yapılan çalışmalara belediye olarak destek verdik. Pazartesi itibariyle kontrollü bir şekilde genelge doğrultusunda faaliyete başlayacak olan berber ve kuaförlerimizin dükkanlarını dezenfekte etmeye başladık. Maske ve eldiven gibi tıbbi malzemelerin yer aldığı kitleri de dağıtmaya başlayacağız. Kendilerine bu zorlu süreçte kolaylıklar, vatandaşlarımıza da anlayış diliyorum" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Kasım, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’nun doğa harikası Abant Gölü’ne ziyaretçi akını

Bolu’nun beğenilen turizm merkezlerinden biri olan Abant Gölü Ulusal Parkı, hafta sonu tatilinde ziyaretçilerin akınına uğradı.
Hafta sonunu tabiatla iç içe geçirmek isteyen yerli ve yabancı turistler, Abant Gölü etrafında yürüyüş yaptı, piknik alanlarında vakit geçirdi. Göl görünümü eşliğinde yürüyen vatandaşlar, bol bol fotoğraf çekti. Bilhassa İstanbul ve Ankara üzere büyük kentlerden gelen günübirlik ziyaretçiler, Abant’ın eşsiz tabiatında gerilim attı. Ulusal park girişinde vakit zaman uzun araç kuyrukları oluştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin