Karabük Postası tarafından
03 Kasım, 2021 08:06 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu’da Askıda Fatura Uygulaması Devam Ediyor

Safranbolu Belediyesi, Sosyal Belediyecilik anlayışı çerçevesinde alan elle veren eli buluşturmayı sürdürüyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle işleri kötü giden, işinden olan ya da çalışma imkânı bulamayan insanımıza destek olunması amacı ile geçtiğimiz yıl başlatılan çalışma, hayırsever ilçe halkından yoğun ilgi gördü. Askıda fatura kampanyası ile ihtiyaç sahibi vatandaşların su faturalarını ödemek isteyenlerin, 0 370 712 41 14 no.lu telefondan 180 ya da 189 dahili hattaki Mali Hizmetler Müdürlüğü ile irtibat kurarak, ödemeyi yapacakları fatura hakkında bilgi alabilecekleri bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Şubat, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Aynı mahallede gelen 2 ayrı ihbar ekipleri harekete geçirdi

Bartın’nda aynı mahallede aynı anda gelen 2 ayrı ihbar mahalleyi ayağa kaldırdı. Polis, bekçi, doğal gaz arıza ve itfaiye ekipleri seferber oldu.
Bartın Kemer Mahallesi Aşağıcami Sokak’ta bulanan bir evde baca yangını ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve doğal gaz arıza ekipleri sevk edildi. Ekipleri gören mahalleli sokağa çıkarken, bölgeye sevk edilen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik tedbirleri aldı. Teknik ekipler ise doğal gaz hattını kesmek için hazır bekledi. İtfaiye ekipleri ise alevlere müdahale etmek için bacasında yangın çıktığı ileri sürülen eve girerek, inceleme yaptı. Evde ve bacada hasar meydana gelmezken, bacadan çıkan yoğun dumanın yangın paniğine neden olduğu ortaya çıktı.
İhbarının yapıldığı anlarda, yanan evin yaklaşık 500 metre ilerisindeki Kavaf Sokak’taki bir evde yaşayan kadın ise, KADES mobil uygulaması butonuna basarak polisten yardım istedi. Bartın Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Büro, Yunus Polisleri ve Asayiş Şubesi sivil ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaştı. KADES’e basan ve ismi açıklanmayan kadın, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan bir kişinin karşıdaki bina inşaatından, yaşadığı evin camlarına doğru fener tutarak, rahatsız ettiğini söyledi. Bunun üzerine ise harekete geçen polis ekipleri, inşaat halindeki binada arama yaptı. Bina ve çevresinde arama yapan ekipler, kimseye ulaşamazken, KADES’e basan kadın ise ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin