Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Kasım, 2021 08:06 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da Askıda Fatura Uygulaması Devam Ediyor

Safranbolu Belediyesi, Sosyal Belediyecilik anlayışı çerçevesinde alan elle veren eli buluşturmayı sürdürüyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle işleri kötü giden, işinden olan ya da çalışma imkânı bulamayan insanımıza destek olunması amacı ile geçtiğimiz yıl başlatılan çalışma, hayırsever ilçe halkından yoğun ilgi gördü.

Askıda fatura kampanyası ile ihtiyaç sahibi vatandaşların su faturalarını ödemek isteyenlerin, 0 370 712 41 14 no.lu telefondan 180 ya da 189 dahili hattaki Mali Hizmetler Müdürlüğü ile irtibat kurarak, ödemeyi yapacakları fatura hakkında bilgi alabilecekleri bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
TASARIM5 2
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
23 Mayıs, 2026 14:02 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

SAFRANBOLU BELEDİYESİNDE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Safranbolu Belediyesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, bayram öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bir araya gelerek çalışanların ve ailelerinin bayramını kutladı. Belediye hizmet binasında düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcıları Taner Timar, Kemal Akgül ve Kurtuluş Çavuş ile birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu’nun gelişimi ve güzelleşmesi için gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm personele teşekkür etti.

Köse, bayramlaşma merasiminde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Kurban Bayramı’nı karşılamaya hazırlanırken, kentimiz için emek veren mesai arkadaşlarımızla bayramlaşma programında bir araya geldik. Safranbolu’muza değer katan çalışma arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ediyor; kendilerine ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.”

Başkan Köse ve başkan yardımcıları, belediye personeliyle tek tek tokalaşarak bayramlaştı. Program, iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin