Reklam
Reklam

Safranbolu’da araçta 43 parça tarihi eser ele geçirildi

safranboluda aracta 43 parca tarihi eser ele gecirildi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mart, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde durdurulan araçta çok sayıda tarihi eser ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı grupları, Safranbolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Toprakcuma mevkiinde bir aracı durdurdu. Araçta ve iki şahsın üzerinde yapılan aramada 14 adet sikke, 9 adet mühür, 3 adet iğne, 4 adet yüzük, 7 adet nesne, 2 adet haç ile birer adet ok ucu, ağırşak, toka ve melek figürü büstü olmak üzere toplam 43 modül tarihi eser ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler jandarmadaki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yenice Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

yenice belediyesi arac filosunu guclendirdi XI8FUZvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük’ün Yenice ilçe Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna yeni bir damperli kamyon kazandırdı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen araç belediye envanterine dahil edildi.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, belediyenin daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmesi için makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.

TBB tarafından belediyeye hibe edilen 2026 model, 5 metreküp kapasiteli ve 11 ton yük taşıma kapasitesine sahip damperli kamyonun teslim alındığını ifade eden Karakaş, aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Başkan Karakaş, “Güçlü altyapı, güçlü Yenice anlayışıyla araç parkurumuzu yenileyerek hizmet kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek yatırımları kararlılıkla hayata geçirirken, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin