Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mart, 2025 14:04 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu’da araçta 43 parça tarihi eser ele geçirildi

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde durdurulan araçta çok sayıda tarihi eser ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Safranbolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Toprakcuma mevkiinde bir aracı durdurdu.

Araçta ve iki şahsın üzerinde yapılan aramada 14 adet sikke, 9 adet mühür, 3 adet iğne, 4 adet yüzük, 7 adet obje, 2 adet haç ile birer adet ok ucu, ağırşak, toka ve melek figürü büstü olmak üzere toplam 43 parça tarihi eser ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

blank
Berkay Doğan tarafından
09 Nisan, 2025 15:04 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Emniyet Müdürü’nden KARES Alışveriş Merkezi’nde Basın Açıklaması

Karabük İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, KARES Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen stantlarla ilgili basın açıklamasında bulundu.

Açıklamasında, Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını belirten Köse, "Sizin için varız, hep birlikte güçlüyüz. Türkiye’nin huzuru, Karabük’ün huzuru" mottosuyla yola çıktıklarını ifade etti.

Köse, stantlarda vatandaşları ilgilendiren birimlerle ilgili tanıtım yaptıklarını vurgulayarak, "İlk önceliğimiz suçun önlenmesi, suç oluşmadan, suçu oluşturan unsurların önüne geçilmesidir. Ayrıca vatandaşlarımızın her türlü mağduriyetinin önüne geçilmek amacıyla bilinçlendirme, bilgilendirme ve farkındalık çalışması yapıyoruz" dedi.

Suç önleme noktalarında halkın bilgilendirilmesinin önemine dikkat çeken Köse, "Biz sizin için varız. Suçu önleme noktasında da, suç oluştuktan sonra da tüm unsurlarla delillendirme çalışmasında mağdur olmasınlar istemiyoruz. Emekleri boşa gitsin istemiyoruz" diye konuştu.

Ayrıca, mağduriyetleri giderme konusunda yapılan çalışmaların halk tarafından bilinmesi gerektiğini söyleyen Köse, "Biz halkımızla birlikte çok güçlüyüz. Onların mutluluğu, huzuru gerçekten polisin gururudur. Birlikte yardımlaşma içerisinde daha mutlu ve huzurlu bir Karabük ilinde çalışma yapacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Köse, basın mensuplarına ve stantlara ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür ederek, "Daha nice 180 yıllara" temennisinde bulundu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.