Safranbolu’da alt yapı çalışmaları sürüyor - Karabük Haber Postası
Nurettin Acar Avatarı
Nurettin Acar tarafından
20 Ocak, 2021 08:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da alt yapı çalışmaları sürüyor

Safranbolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin muhtelif yerlerinde kanalizasyon ve içme suyu şebeke hattı gibi altyapı çalışmalarını sürdürüyor.
Ekipler tarafından çalışmalar kapsamında, Yeni Mahalle, Tarihi Çarşı, Atatürk Mahallesi, Musalla Mahallesi, Barış Mahallesi ve Esentepe Mahallesinde meydana gelen arızalar giderildi. Esentepe Mahallesi’nde bulunan yağmur suyu hattı çalışması devam ederken Bostanbükü, Barış Mahallesi, Musalla Mahallesi ve Esentepe Mahallesinde bulunan artıma tesislerinde ise klor ölçüm ve su kalite kontrol test analizleri gerçekleştiriliyor.
Su kaynaklı hastalıkları önleyebilmek için düzenli olarak klor ölçüm ve su kalite kontrol test analizleri yapıldığını kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “ Kentte yaşayanların sağlıklı su içmelerini sağlıyoruz. Özellikle içinde bulunduğumuz salgın döneminde ekiplerimiz eskiyen su hatlarını yeniliyor ve her türlü su arızasına anında müdahale ederek vatandaşımızı su kesintileri ile zor durumda bırakmamak için gayret gösteriyor ’’dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kamyonetle otomobil carpisti 1 yarali yHwaLEb3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Kamyonetle otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kamyonetle çarpışan otomobildeki 1 kişi yaralandı.

Kaza, Barış Mahallesi Terminal Sokak’ta meydana geldi. E.T. idaresindeki 78 ACF 135 plakalı kamyonet, 37 AEK 772 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan Z.B. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Safranbolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin