Safranbolu'da "Aile Okulu Projesi" - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ocak, 2023 14:58 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da “Aile Okulu Projesi”

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan “Aile Okulu Projesi”,  Safranbolu ilçesindeki okullarda velilerin yoğun katılımı ile devam ediyor.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Ali Baba Anaokulu’nda tamamlanan “Aile Okulu” sertifika programına katılarak, projeyle ilgili ailelerin düşüncelerini ve beklentilerini dinledi. Gümüş, “Milli Eğitim Bakanlığımızca başlatılan ‘Aile Okulu Projesi’nin hedefigüçlü aile, güçlü çocuklar ve güçlü toplum. Aile bir okul olduğu gibi, okullarımızı da bir aile ortamı olarak görüyor ve buna yönelik çalışmalar yapıyoruz. Aile Okulu Projesi de bu çalışmalardan birisi.Bu projeyle ailelere ‘sosyal ve duygusal beceri gelişimi,aile içi iletişim becerileri, akran ilişkileri, bilinçli ve güvenli teknoloji kullanımı, çatışma ve stres yönetimi, bağımlılık, ahlaki gelişim, sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite’ gibi konularda eğitimler veriliyor. Eğitimlere velilerimizin göstermiş oldukları teveccüh bizleri memnun ediyor. ‘Aile Okulu’ seminerlerine katılan ve okullarımızın birer aile ortamına dönüşmesine katkı veren bütün velilerimize teşekkür ediyorum. Bu eğitimlerde eğitici olarak görev alan değerli öğretmenlerimizi de tebrik ediyor, çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum” dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesinde yurutulen sorusturmada gozaltina alinan 3 kisi serbest birakildi Euubdb2e
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Nisan, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi’nde yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakıldı

Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Dün sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma, kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına alırken 3 kişi gözaltına alındı.

Olaya ilişkin CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Soruşturmaya ilişkin daha önce de Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız gözaltına alınmış ve ifadeleri sonrası serbest bırakılmıştı. Jandarma ekipleri belediye binasında yaklaşık 5 saat süren çalışmalarını tamamladı. Ekipler tarafından önemli evrak ve bilgisayarlar torbalarla Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na götürüldü.

3 isim de serbest bırakıldı

il Jandarma Komutanlığı’nda gözaltı işlemleri tamamlanan CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız öğle saatlerinde Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılıkta ifade işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 3 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin