blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Eylül, 2024 11:40 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu’da ağaca çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde ağaca çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı. Karabük-Bartın kara yolu Nebioğlu köyü mevkisinde K.D. idaresindeki 78 ABZ 433 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ağaca çarptı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü K.D. ve A.D, ambulanslarla Karabük Eğitim ve AraştıKarabük-Bartın kara yolunda kontrolden çıkan otomobilin ağaca çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Kaza Nebioğlu mevkiinde meydana geldi. Bartın'dan Karabük'e seyir halinde olan K.D. idaresindeki 78 ABZ 433 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak ağaca çarptı. Kazada sürücü ile yolcu olarak bulunan A.D. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. K.D.'nin ehliyetinin daha önce 2918 sayılı K.T.K’ninn 48/5'ten daimi iptal edildiği ve ehliyetsiz araç kullandığı gerekçesiyle yaptırım uygulandığı öğrenildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Temmuz, 2025 20:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Barış Akarsu ölümünün 18’nci yıl dönümünde anıldı

Amasralı sanatçı Barış Akarsu’nun vefatının akabinde geçen 15 yılda unutulmadı. Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, genç yaşta hayatını kaybeden sanatçıyı, isminin yaşatıldığı parkta andı.
Rock ve Anadolu Rock müziğinin tanınan isimlerinden Barış Akarsu, 4 Temmuz 2007 akşamı Bodrum’da geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetmişti. Barış Akarsu, vefatının akabinde geçen 18 yıla karşın memleketi Bartın’ın Amasra ilçesinde unutulmadı. Amasra Belediyesi Başkanı Recai Çakır, ünlü sanatkarın 18. yıldönümünde sanatkarın ismini taşıyan parkta yaptığı açıklamada ile Barış Akarsu’yu andı. Lider Çakır, "Barış Akarsu’yu rahmetle anıyoruz. Kendisi Amasra’mıza hem ismiyle hem temsil ettiği pahalar ile önemli katkısı olan Amasra’mızın isminin tanınmasına tesiri olan hala unutamadığımız bir kıymetimiz. Kendisine rahmet diliyoruz" diye konuştu.
Ardından Amasra Belediyesi tarafından günün anısına Barış Akarsu’nun memleketini anlattığı "Amasra" isimli müziği ve hazırlanan Amasra klibi paylaşıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin