Safranbolu’da 8 Mart Programı Belli Oldu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Mart, 2022 12:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da 8 Mart Programı Belli Oldu

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü programı 3. Toplantının ardından belli oldu.

Belediye Başkanı Elif Köse’nin Başkanlığında, Sivil Toplum Kuruluşları ve Siyasi Parti Kadın Temsilcilerinin bir araya geldiği toplantılarda birbirinden güzel fikirler ortaya çıkarken, ortak kararların alınması ile 8 Mart programı ortaya çıktı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu’nun 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü adına yakışır bir biçimde birbirinden güzel ve özel programlarla yaşayacağını söyledi.

Başkan Köse şöyle devam etti, “8 Mart 2022 Salı günü saat 14.00’de başlayacak ve yürüyüşten söyleşilere, fidan dikiminden tiyatroya, dayanışma yürüyüşünden müzik dinletilerine kadar pek çok programın sahne olacağı etkinliklerin yanı sıra iz bırakan ve işkence gören kadınların anılması ve farkındalık oluşturulmasını da amaçladık.

Gerçekleştirilecek olan programlara Safranbolulu kadınların katılımını beklediklerini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “ Yalnızca kadınlarımızı değil bizim gibi düşünen erkekleri de davet ediyoruz. Burada amacımız 8 Martın amacına uygun bir şekilde yaşanması. Bu arada toplantılara katılarak birbirinden değerli fikirleri bizimle paylaşan ve programın oluşmasına emeği geçen Siyasi partili ve Sivil Toplum Kuruluşlarının kadın temsilcilerine yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
sqqssqsq
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
07 Nisan, 2026 15:20 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’ten dünyaya uzanan başarı hikayesi

2022 Katar Dünya Kupası’nda hayata geçirilen “Çocuk Tribünü” projesiyle uluslararası kamuoyunun dikkatini çeken gazeteci ve Kuzeybatı Haber İnternational Medya sahibi Hakan Coşkun, 2026 Dünya Kupası için hazırlıklara başladı. Coşkun, güçlü teknik ekip ve sosyal medyanın önde gelen isimleriyle birlikte Amerika, Kanada ve Meksika’da gerçekleştirilecek organizasyonda Türkiye’yi temsil etmeye hazırlanıyor.

Katar’daki organizasyonda sergilediği duruş ve çocuk odaklı tribün projesiyle geniş yankı uyandıran Coşkun, sporda şiddet ve kötü alışkanlıklarla mücadeleye dikkat çekmişti. 2026 hedefini büyüten Coşkun, bu kez daha kapsamlı bir medya organizasyonuyla dünya kupasında yer alacak.

Karabük’ten başlayan yolculuğunu Katar’a taşıyan Coşkun, sporun yalnızca skordan ibaret olmadığını, aynı zamanda kültür ve kardeşlik köprüsü olduğunu vurgulamaya devam ediyor. 2026 Dünya Kupası’nda ise gazeteciliğin yanı sıra güçlü bir prodüksiyon ekibiyle geniş çaplı içerik üretimi planlanıyor.

Dev kadro ile küresel hedef

Hazırlık sürecine başladıklarını belirten Coşkun, oluşturulan ekipte dijital dünyanın tanınmış isimlerinin yer aldığını ifade etti. Proje kapsamında hem sporun birleştirici gücünün hem de Türk kültürünün uluslararası platformda tanıtılması hedefleniyor.

“Dünya sahnesinde olacağız”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hakan Coşkun, “2011 yılında attığımız temeller 2022 Katar Dünya Kupası’nda karşılık buldu. O süreçte sporun temiz ve çocuklara miras kalan yönünü anlattık. 2026’da ise Amerika, Kanada ve Meksika’da çok daha profesyonel ve dinamik bir ekiple yer alacağız. Karabük’ten başlayan bu yolculuğu, dünyanın en büyük spor organizasyonunda güçlü bir projeye dönüştüreceğiz” dedi.

Sponsorların ilgisi artıyor

Coşkun’un liderliğinde yürütülen proje, ulusal ve uluslararası markaların da ilgisini çekti. Ekip, sponsorluk ve iş birliği görüşmelerini sürdürürken, 2026 Dünya Kupası’nı kapsamlı bir medya organizasyonuna dönüştürmeyi hedefliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin