Reklam
Reklam

Safranbolu’da 3 Ev Alevlere Teslim Oldu

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Mayıs, 2015 08:39 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu ilçesinde nedeni henüz belirlenemeyen bir şekilde çıkan yangında 3 ev alevlere teslim oldu.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Aşağı Dana köyde Yaşar Öztürk’e ait evde henüz nedeni belirlenemeyen bir şekilde yangın çıktı. Yaz aylarında kullanılan evde kimsenin olmamasından çıkan yangının evi sarmasının ardından alevler Kazım Özdemir ve Mehmet Sertdemir’e ait evlere sıçradı. Yangın sonrası 3 ev ve bunlara ait ahırlar alevlere teslim olurken, itfaiye ekipleri yoğun sis nedeniyle köye güçlükle ulaştı. Yangına Safranbolu ve Karabük Belediyesine ait itfaiye araçları ile Orman İşletmesine ait aranzözler müdahale etti. İtfaiye Ekipleri yangını diğer evlere sarmadan kontrol altına alırken, alevlere yenik düşen evler yıkıldı.
Evleri tamamen yanan ve sinir krizi geçiren Kazım Özdemir ve eşi 112 ekipleri tarafından ambulansa alınarak sakinleştirildi.
Olayla ilgili olarak Jandarma ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yenice Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

yenice belediyesi arac filosunu guclendirdi XI8FUZvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük’ün Yenice ilçe Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna yeni bir damperli kamyon kazandırdı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen araç belediye envanterine dahil edildi.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, belediyenin daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmesi için makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.

TBB tarafından belediyeye hibe edilen 2026 model, 5 metreküp kapasiteli ve 11 ton yük taşıma kapasitesine sahip damperli kamyonun teslim alındığını ifade eden Karakaş, aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Başkan Karakaş, “Güçlü altyapı, güçlü Yenice anlayışıyla araç parkurumuzu yenileyerek hizmet kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek yatırımları kararlılıkla hayata geçirirken, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin