Safranbolu’da 250 bin TL’lik uyuşturucu ham maddesi ele geçirildi - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2025 22:32 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da 250 bin TL’lik uyuşturucu ham maddesi ele geçirildi

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde iki kişi, 250 bin TL’lik uyuşturucu ham maddesiyle yakalandı.

Safranbolu Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, icra edilen faaliyette iki şahsın üzerinde 13,06 gram bonzai ham maddesi ve 2 adet cep telefonu ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alınırken hammaddeden 600 gram uyuşturucu madde elde edebileceği ve değerinin 250 bin TL olduğu bildirildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
orduda daire yangini yasli adam agir yaralandi lMuAHiWe
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Ordu’da daire yangını: Yaşlı adam ağır yaralandı

Ordu’nun Altınordu ilçesinde bir dairede çıkan yangında 81 yaşındaki adam ağır yaralandı.

Olay, Şirinevler Mahallesi’nde bulunan bir sitede bulunan 9 katlı binanın 4’üncü katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir daireden alevlerin yükseldiğini gören komşular 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Bölgede çalışma başlatan itfaiye ekipleri, yangının çıktığı dairede yalnız yaşayan Adil Aktepe’yi (81) dumanların arasından kurtararak, yaralı olarak sağlık ekiplerine teslim etti. Vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar bulunan Aktepe, olay yerinde ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bu esnada itfaiye ekipleri evin bir odasında çıkan yangını söndürmek için çalışma başlattı. Yapılan çalışmaların ardından yangın söndürülerek kontrol altına alındı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin