Reklam
Reklam
676e71c3f2aa2
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
27 Aralık, 2024 12:22 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da 2025 Yol Haritası Belirlendi: Başkan Elif Köse ve Ekibi Geleceği Şekillendirdi

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, 2024 yılı değerlendirme toplantısında birim müdürleriyle bir araya geldi. Toplantıda, şehrin kalkınma ve hizmet planları masaya yatırıldı.

Toplantıya; Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı ve Su ve Kanalizasyon Müdür Vekili Serkan Adabaş, İmar ve Şehircilik Müdürü Başak Dökmeci, Yazı İşleri Müdürü Harun Güleryüz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdür Vekili Bahadır Acar, İtfaiye Müdür Vekili Ferhat Akgün, Fen İşleri Müdürü Sinan Çapraz, Muhtarlık İşleri Müdürü Mehmet Doruk, Personel A.Ş. Müdürü Emre Arıca, Mali Hizmetler Müdürü Murat Emre Durmuş, Hukuk İşleri Müdürü Av. Sündüz Öztürk, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Gül Özer, Destek Hizmetleri Müdürü Türkan Göncü, Temizlik İşleri Müdür Vekili Sercan Eren, Zabıta Müdürü Mustafa Yılmaz, Park ve Bahçeler Müdürü Mehmet Bayram ve İşletme Müdürü Kurtuluş Çavuş katıldı.

2025 yılı için hazırlanan projeler ve bütçe yönetimi detaylıca ele alınırken, vatandaş memnuniyeti ve hizmet kalitesini artırmaya yönelik yeni stratejiler geliştirildi.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, “Safranbolu’muzu her alanda daha ileri taşımak için ekip olarak çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
baskan cetinkayadan belen tokiye tema park mujdesi l2zq4uUx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Başkan Çetinkaya’dan Belen TOKİ’ye tema park müjdesi

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Belen TOKİ Konutları’nda yapılacak tema park projesiyle bölgeye yeni bir sosyal yaşam alanı kazandırılacağını bildirdi.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Belen TOKİ Konutları’nda gerçekleştirdiği incelemelerde, çocuklar ve aileler için modern oyun ve dinlenme alanlarını içeren tema park projesini hayata geçireceklerini açıkladı.

Karabük Belediyesi tarafından sürdürülen mahalle ziyaretleri kapsamında Belen TOKİ sakinleriyle bir araya gelen Çetinkaya, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Mahalledeki yeşil alan ve sosyal donatı ihtiyacına dikkati çeken Çetinkaya, bölgede çocukların ve ailelerin kullanabileceği yeni bir tema park yapılacağını belirtti.

Çetinkaya, yaptığı açıklamada çocukların sağlıklı ve güvenli ortamlarda büyümesinin önemine vurgu yaparak, “Belenli çocuklarımıza güzel bir müjde vermek istiyorum. Evlatlarımız için yeşillikler içinde, modern oyun gruplarının yer alacağı bir tema park yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Belediye hizmetlerini kentin tüm mahallelerinde eşit şekilde sürdürdüklerini kaydeden Çetinkaya, projenin kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını bildirdi.

Çetinkaya, yeni sosyal yaşam alanının çocukların ve ailelerin güvenle vakit geçirebileceği bir merkez olacağını belirterek, projenin Belen TOKİ sakinlerine ve Karabük’e hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin