Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Ağustos, 2022 12:21 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da 2022’de 9 Bin Ton Asfalt Döküldü

Safranbolu Belediyesi tarafından  2022 yılı asfalt sezonunda 9 bin ton asfalt dökümü yapıldı.

Çalışma programı dahilinde ihtiyaç duyulan yerlere asfalt  atılmaya devam edildiğini ifade eden Safranbolu Belediye başkanı Elif Köse; her hafta tüm birim müdürleri ile bir araya gelerek bir çalışma programı yaptıklarını belirterek, “ Bu programı ile o hafta yapacağımız, aciliyeti olan çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Asfaltta bu çalışmalardan bir tanesi” diye konuştu.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Asfalt şantiye Şefliği personelinin ellerinden geldiğince hızlı bir şekilde asfalt ihtiyacı olan bölgelerde çalışmaları sürdürdüğünü ifade eden Başkan Köse, Mahalle muhtarları ve vatandaşlardan gelen taleplerinde ivedilikle değerlendirildiğini söyledi.

Başkan Elif Köse, Asfalt maliyetlerinin çok büyük oranda artığına dikkat çekerek,  ancak buna rağmen 2022 yılı asfalt sezonunda 9000 bin ton asfalt döküldüğünü, hiçbir mahalleyi ayırmadan çalışmaların devam edeceğini söyledi. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fk play off maci hazirligini tamamladi xVbqwpWg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum FK play-off maçı hazırlığını tamamladı

Çorum FK, Trendyol 1. Lig play-off 1. tur mücadelesinde konuk edeceği Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını tamamladı.

Trendyol 1. Lig’de normal sezonu 4. sırada tamamlayan Çorum FK, Süper Lig hedefi için play-off 1. tur mücadelesinde 7. basamaktaki Ankara Keçiörengücü’nü konuk edecek. Çorum FK, Teknik Direktör Uğur Uçar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ile hazırlıklarını tamamladı.

Yarın oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin