karabuk
İmsak 05:44
Güneş 07:08
Öğle 13:06
İkindi 16:18
Akşam 18:53
Yatsı 20:13
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
SAF
Haber Merkezi tarafından
04 Mart, 2025 10:39 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Safranbolu Zabıtasından Ramazan Pidesi Denetimi

Safranbolu Belediyesi Zabıta ekipleri, Ramazan ayının vazgeçilmezi olan pidenin standartlara uygunluğunu sağlamak için fırınlarda sıkı denetim gerçekleştirdi.

İlçedeki tüm fırınları tek tek dolaşan ekipler, pide ve pide çeşitlerinin gramajlarını kontrol ederek 300 gramın altında olup olmadığını inceledi. Aynı zamanda hijyen koşullarını da denetleyen ekipler, halk sağlığını koruma adına titiz bir çalışma yürüttü.

Safranbolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı boyunca bu denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
samsunspor fenerbahce deplasmaninda puan pesinde IXxR4TES
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 12:22 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Samsunspor, Fenerbahçe deplasmanında puan peşinde

Son 5 maçında kalesini gole kapatan Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasından puan veya puanlar almak istiyor.
Teknik Direktör Thorsten Fink yönetiminde çıktığı son 5 maçta gol yemeyen Samsunspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinin ardından Antalya kampında tamamladı.
Samsunspor’da uzun süreli sakatlıkları bulunan Bedirhan Çetin ve Jaures Assoumou’nun, sarı-lacivertliler karşısında forma giymesi beklenmiyor. Çapraz bağ yırtığı sonrası uzun süre sahalardan uzak kalan Tanguy Coulibaly’nin ise Fenerbahçe maçıyla yeşil sahalara dönmesi planlanıyor. Emre Kılınç, Afonso Sousa ve Zeki Yavru’nun durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.
Ligde oynadığı 24 maçta topladığı 32 puanla ilk 5 iddiasını sürdüren Samsunspor, Fenerbahçe deplasmanından puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin