Safranbolu ve Eflani Hariç AK Parti Kazandı - Karabük Haber Postası
EF jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
31 Mart, 2024 22:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu ve Eflani Hariç AK Parti Kazandı

AK Parti Safranbolu ve Eflani hariç Merkez ve diğer ilçelerde Belediye Başkanlıklarını kazandı.

AK Parti’den Belediye Başkanı seçildikten sonra MHP’ye geçen Yenice Belediye  Başkanı Zeki Çaylı üç dönem sonra kaybederek, Başkanlığı Sertaç Karakaş’a kaptırdı.

Yine Milliyetçi Hareket Partisi’nin elinde  bulunan Eskipazar Belediye Başkanlığı ise AK Parti’nin adayı Serkan Civa’ya geçti.

Ovacık’ta AK partili mevcut Başkan Yakup Narter’in yerine aday gösterilen Ahmet Şahin Ovak ilçesinin yeni Belediye Başkanı oldu.  Milliyetçi Hareket Partisinin elinde bulunan Yortan Belde Belediyesini ise 2019 yılında seçimi MHP adayı Ali Şık’a kaptıran Yılmaz Tiryaki yeniden kazandı.

Eflani’de ise 4 dönemdir Belediye Başkanlığı yapan İbrahim Ertuğrul koltuğunu Milliyetçi Hareket Partisinin Adayı Hüsnü Akın’a kaptırdı.

Safranbolu ilçesinde ise sonuç değişmedi. CHP’li mevcut Başkan Elif Köse yeniden Safranbolu Belediye Başkanı seçilerek 5 yıl daha Safranbolu’yu yönetecek.

SAFRANBOLU:  CHP Elif Köse 12.789, AK Parti:  Ali Büyüközdemir 9.264

YENİCE: AK Parti Sertaç Karakaş: 3.589, MHP Zeki Çaylı: 1.716, CHP Enver Özgü: 806, Diğer Adaylar: 157

ESKİPAZAR: AK Parti Serkan Civa: 1.868, MHP Sırı Şen: 1.245, İYİ PARTİ Erol Serin: 355, Diğer Adaylar: 192

EFLANİ: AK Parti  İbrahim Ertuğrul: 460, MHP Hüsnü Akın: 890, CHP İbrahim Yalçın: 152, Diğer Adaylar: 19

OVACIK: AK Parti Ahmet Şahin 195, MHP Neslihan Kaya Karpuz: 61, CHP Mustafa Orhan: 33, Diğer Adaylar: 107

YORTAN: AK Parti Yılmaz Tiryaki: 443, MHP Ali Şık: 27, Diğer Adaylar: 561

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda otomobil ile motosiklet carpisti 1 yarali BeAtem5S
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Bolu’da trafik ışıklarında otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde D-100 karayolu Gölyüzü ışıkları mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ışıklardan hareket eden M.A. idaresindeki 14 ADM 870 plakalı motosiklet ile aynı yönde seyreden İ.Ç. yönetimindeki 27 BEY 776 plakalı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda duramayarak çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yaralandı.İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı, ambulansla Köroğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin