Reklam
Reklam

Safranbolu Ülkü Ocakları’ndan Gençlere Teknoloji Merkezi

safran 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
15 Nisan, 2025 11:20 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Ülkü Ocakları, gençlerin teknolojiye ilgisini artırmak amacıyla bilişim ve teknoloji merkezi kurdu. Yeni merkez, önceki dönem Ocak başkanlarından Ayhan Sertkaya’nın ismiyle hizmete açıldı.

Safranbolu Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Özmen yaptığı açıklamada, merkezin “Ayhan Sertkaya Bilişim ve Teknoloji Merkezi” adıyla faaliyete geçtiğini belirtti. Merkezde robotik kodlama, Arduino ve endüstriyel çizim derslerinin verileceğini ifade eden Özmen, merkezin gençlerin teknolojik gelişmelere olan ilgisini artırmak için kurulduğunu söyledi.

Gençleri teknoloji merkezine davet eden Özmen, Safranbolu Ülkü Ocakları olarak bu alandaki çalışmaları kararlılıkla sürdüreceklerini kaydetti.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin

Şarampole yuvarlanan araçta bulunan şahıs hayatını kaybetti

sarampole yuvarlanan aracta bulunan sahis hayatini kaybetti LJMlvSFC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Ordu’da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan şahıs Samsun’da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, Ordu’nun İkizce ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yusuf Uslucan’ın içinde bulunduğu araç kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada ağır yaralanan Yusuf Uslucan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Terme Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Yusuf Uslucan hayatını kaybetti. Uslucan’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin yapılması amacıyla Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı’na gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin