karabuk
İmsak 06:04
Güneş 07:29
Öğle 13:08
İkindi 16:07
Akşam 18:37
Yatsı 19:57
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2018 09:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu TSO ‘dan indirim protokolü

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri muayene oldukları Dr. Semih Küçükcankurtaran kliniğinden indirimli olarak faydalanabilecekler. Protokol ile ilgili açıklama yapan Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar “Odamızın önceliklerinden birisi üyelerimizin kalite sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanmalarını sağlamaktır. Bu kapsamda geçtiğimiz yıllarda özel hastane ve işitme cihazı firması ile indirim protokolü imzalamıştık. Şimdi ise Dr. Semih Küçükcankurtaran kliniği ile Odamız üyelerinin faydalanabileceği indirim protokolü imzalamış bulunuyoruz. Oda üyelerimiz Semih beyin kliniğinden yüzde 25’e varan indirimle muayene olabilecektir. Geçtiğimiz aylarda kliniğini açarak Safranbolu’ya hizmet veren Semih beye başarılar diler kliniğinin Safranbolu’muza hayırlı olmasını temenni ederim.” dedi. Dr. Semih Küçükcankurtaran;  “Geçtiğimiz aylarda Safranbolu halkının hizmetine soktuğumuz kliniğimizde Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine indirimli hizmet vermekten mutluluk duyacağız. Mezoterapi, ozon tedavisi, kupa terapisi, akupunktur, nöralterapi, medikal estetik gibi konularda çeşitli eğitimler aldım. Aldığım eğitimleri bütüncül yaklaşım çerçevesinde fonksiyonel tıp uygulamaları ile birleştirmekteyim. İndirim protokolü kapsamında Zayıflama ve Bölgesel İncelme Uygulamaları, Epilasyon Uygulamaları, Cilt Bakım Uygulamaları, Medikal Estetik Uygulamaları, Fonksiyonel Tıp Uygulamaları, Laboratuvar Hizmetleri gibi işlemlerde Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri yüzde 25 e varan indirimle hizmet alabileceklerdir. İndirim Protokolünün hayırlı olmasını diler herkese sağlıklı günler dilerim” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Boluspor – İstanbulspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig’in 27. haftasında oynanan Boluspor-İstanbulspor maçının ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.
Trendyol 1. Lig’in 27. haftasında Boluspor sahasında mücadele ettiği İstanbulspor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu. Maçın ardından iki takımın teknik direktörleri, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Play-off grubuna girmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Boluspor Teknik Direktörü Suat Kaya, "7 günde 3. maç. Biraz sakatlıklar, biraz da kart cezalıları, bu bizi yordu. Özellikle 75’ten sonra bu yorgunluk bayağı bindi. Maça iyi başladık fakat ilk gol pozisyonunu rakibe verdik. 45 dakika dengeli geçti. Sabırlı oynadık. İkinci yarıda çok istedik, pozisyonlar da bulduk. Doğan Can’ın sakatlığı, onu hiç kullanamadık. Önümüzdeki hafta iyi bir dinlenmeyle, rakibe iyi çalışarak bu işten çıkış sağlamamız lazım. Ben oyuncularıma güveniyorum. Ufak tefek sorunlarımız var ama bunların arkasına sığınmıyorum. Play-off grubunun içine girmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

İlyas Öztürk: "Çok mutluyuz"
Galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade eden İstanbulspor Teknik Sorumlusu İlyas Öztürk, "Biz İstanbulspor’a Barış Kaan hocamızla birlikte geldiğimiz günden itibaren, 12 haftadır farklı farklı rakiplere göre formasyon ve farklı oyun, rakibe göre farklı oyun felsefeleriyle maçlara çıktık. Zaman zaman saha içi defansif duruşumuzu da rakiplerin konumlamasına göre yaptık. Maçı kazandık ama biz şunu söyleyeyim; sonradan oyuna aldığımız oyuncular normal 11 oyuncularımızdı. Biz rakibin 60’tan sonra yorulacağını bildiğimiz için, onları 60’tan sonra oyuna alıp ve golü bulup maçı kazandık. Çok mutluyuz. Oyuncularımızı kutluyoruz. Bundan sonraki süreçte de Iğdır maçının hazırlıklarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin