Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Şampiyon Oldu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
31 Mayıs, 2014 13:33 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Şampiyon Oldu

Altın Safran Kurumlar Arası Futbol Turnuvası

20 Nisan 2014 tarihin de Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak ve Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un açılışını yaptığı turnuvada kupa sahibini buldu. Safranbolu İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından 2’ncisi düzenlenen Altın Safran Kurumlar Arası Futbol Turnuvasının Şampiyonu Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası oldu. 20 Nisan tarihinde başlayan turnuvaya, A ve B gurubu olarak 12 takım katıldı. Tek devreli lig usulüne göre oynanan grup maçları sonunda gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar bir üst tura çıktılar. Yarı finaller sonucu Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası ve Orman İşletme Md. final maçı oynadı. KarşılaşmadaOrman İşletme Müdürlüğünü 5-2 mağlup eden geçen yılın şampiyonu Safranbolu TSO, 2014 Yılı 2. Altın Safran Kurumlar Arasıfutbol Turnuvasının da şampiyonu oldu. Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasının Kupayı havaya kaldırmasının ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla “2014 Yılı Altın Safran Futbol Turnuvası” sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gw2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
23 Nisan, 2026 10:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesini çocuklar yönetti

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya bugün birbirinden kıymetli misafirlerini ağırladı. Şehit Metin Arslan İlkokulu öğrencileri Sadık Efe Bal, Elvin Deren Demirsoy, Ece Aslan, ve Ömer Karakavuz ile Atatürk Kamer Kreşi’nden gelen minik öğrencileri belediyede ağırladı. 23 Nisan’ın coşkusu cıvıl cıvıl belediyeyi sararken Başkan Çetinkaya geleceğin büyüklerine başkanlık makamını devretti.

Başkan Özkan Çetinkaya, Karabük’ün güzel çocuklarını belediyede ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, ziyaretçileriyle tek tek ilgilendi.

Çocuklara duyulan sevginin ve güvenin, yarınlara olan inancın en kıymetli göstergesi olduğunu vurgulayan Çetinkaya, geleceği emanet edeceğimiz nesiller için çalışmanın en büyük sorumlulukları olduğunu dile getirdi. Ziyaret sırasında makam koltuğunu çocuklara bırakan Çetinkaya, “Bu koltuklar, yarın ülkesine hizmet edecek evlatlarımızın emanetidir” sözleriyle çocuklara duyduğu güveni dile getirdi. Karabük Belediyesi, 23 Nisan’ın ruhuna yakışan sıcak ve samimi anlara ev sahipliği yaptı.

Çocuklarla yakından ilgilenen ve onların hayallerini dinleyen Başkan Çetinkaya, vatan sevdasının ve çocuklara duyulan sevginin aynı yürekte buluştuğunu belirterek, her hizmetin merkezinde bu anlayışın yer aldığını ifade etti. Miniklerin gözlerindeki umut ve heyecanın, geleceğe dair en güçlü motivasyon olduğunu söyledi.

Karabük Belediyesi KAMER kreşinden gelen çocuklar Başkan Çetinkaya’ya kendi çizdikleri resimleri hediye etti. Çetinkaya miniklerle özel olarak ilgilenirken bütün resimleri tek tek değerlendirdi. Neşeli anlara ev sahipliği yapan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya da çocuklara hediyeler takdim ederek bayramlarını kutladı. Başkan amcaları ile keyifli bir gün geçiren Atatürk KAMER kreş öğrencileri Belediyeden mutlu ayrıldı.

Ziyaret, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş’ın yanı sıra, Şehit Metin Arslan İlkokulu Müdürü Recep Türkoğlu, Sınıf Öğretmeni Ayşe Ünal, Atatürk KAMER Kreş Öğretmeni Perihan Özbek ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Bizi sosyal medyadan takip edin