Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Şampiyon Oldu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
31 Mayıs, 2014 13:33 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Şampiyon Oldu

Altın Safran Kurumlar Arası Futbol Turnuvası

20 Nisan 2014 tarihin de Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak ve Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un açılışını yaptığı turnuvada kupa sahibini buldu. Safranbolu İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından 2’ncisi düzenlenen Altın Safran Kurumlar Arası Futbol Turnuvasının Şampiyonu Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası oldu. 20 Nisan tarihinde başlayan turnuvaya, A ve B gurubu olarak 12 takım katıldı. Tek devreli lig usulüne göre oynanan grup maçları sonunda gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar bir üst tura çıktılar. Yarı finaller sonucu Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası ve Orman İşletme Md. final maçı oynadı. KarşılaşmadaOrman İşletme Müdürlüğünü 5-2 mağlup eden geçen yılın şampiyonu Safranbolu TSO, 2014 Yılı 2. Altın Safran Kurumlar Arasıfutbol Turnuvasının da şampiyonu oldu. Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasının Kupayı havaya kaldırmasının ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla “2014 Yılı Altın Safran Futbol Turnuvası” sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
t23 3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 13:32 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te canlarını hiçe saydılar

Gençlerin bazıları trafikte tehlikeli akrobasi yaptı, diğeri şelale sularında mahsur kaldı

Karabük’te gençlerin tehlikeli adrenalin arayışı cep telefonu kameralarına yansıdı. Kent merkezinde motosiklet ve elektrikli bisikletlerle trafikte akrobasi yapan gençler tehlike saçarken, Eskipazar ilçesinde ise cipleriyle şelale bölgesine giren gençler suya saplanarak mahsur kaldı. Her iki olay da vatandaşların tepkisini çekti.

İlk olay Karabük Bahçelievler Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre caddeyi adeta pist alanına çeviren gençler, motosiklet ve elektrikli bisikletlerle akrobatik hareketler yaparak hem kendi canlarını hem de trafikteki diğer sürücüleri tehlikeye attı.

Görüntülerde bir motosiklet sürücüsünün seyir halindeyken yüzüstü yatar şekilde ilerlediği, başka bir gencin ise elektrikli bisikletle tek teker üzerinde gittiği görüldü. Park halindeki araçlar ve yayaların arasından yapılan tehlikeli manevralar vatandaşların tepkisine neden oldu. Mahalle sakinleri, özellikle akşam saatlerinde benzer görüntülerin arttığını belirterek denetimlerin artırılmasını istedi. Sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından emniyet ekiplerinin inceleme başlattığı öğrenildi.

Bir diğer tehlikeli görüntü ise Eskipazar ilçesinden geldi. Şelale bölgesine cipleriyle giren gençler, suyun içinde ilerlemek isterken araçlarından biri mahsur kaldı. Zor anlar yaşayan gençlerin yardımına diğer araçtakiler yetişti. Mahsur kalan cip, halat yardımıyla çekilerek bulunduğu yerden çıkarıldı.

Olayda yaralanan olmazken, hem trafikte hem de doğada yaşanan kontrolsüz cesaret gösterileri “adrenalin tutkusu faciaya dönüşebilirdi” yorumlarına neden oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin