Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Temmuz, 2017 14:31 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Son Haber Gazetesi 14 Yaşında

Safranbolu’da 24 Temmuz 2004 Yılında yayın hayatına başlayan Son Haber Gazetesi 14. Yaşını kutluyor.

Gazetenin İmtiyaz Sahibi Mustafa Özyurt yaptığı açıklamada; “1975 Yılında başladığım ve uzun yıllar Ulusal Gazeteler ile çalıştıktan sonra Safranbolu’nun ilk Günlük Gazetesi olarak 2004 yılında yayın hayatımıza başladık. 24 Temmuz 2017 (Gazeteciler Bayramı ) Pazartesi günü 14. Yaşına girecek olan Safranbolu Son Haber Gazetesi sizlerden aldığı güç ile ilkeli, t6arafsız ve dürüst olarak yoluna devam edecek.
İlk günlerdeki gibi bugün de bizleri yalnız bırakmayacak olan siz dostlarıma ve okurlarımıza şimdiden sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Karabük Postası Gazetesi olarak Son Haber Gazetesinin yeni yaşını kutlar, nice yayın yılları dileriz.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kamyon ve otomobile carpan arac takla atti 2 yarali jTzHZg2d
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Kamyon ve otomobile çarpan araç takla attı: 2 yaralı

DÜZCE (İHA) – Düzce Kuzey Çevre Yolu Muncurlu Köyü Köprüsü üzerinde meydana gelen kazada, bir araç önce kamyona, ardından ise başka bir otomobile çarparak takla attı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Kuzey Çevre Yolu Muncurlu Köprüsü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Akçakoca istikametine seyir halinde olan 81 AEN 374 plakalı Opel marka otomobil, köprü üzerinde Fındıklı Aksu köyü istikametine gitmekte olan 81 EN 120 plakalı kamyona, ardından da 81 FP 234 plakalı Toyota marka otomobile çarparak takla attı. Kazada, isimleri henüz öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin