Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Aralık, 2015 13:27 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Şimdi de İDO’larda

Turizm atağını aralıksız sürdüren Safranbolu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışma ile İstanbul Deniz Otobüslerinde bulunan tanıtım ekranlarında Safranbolu videoları yayınlanıyor.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, “ Belediye olarak son 6 yılda turizm adına çok büyük atılımlar gerçekleştirdik. Bu kapsamda hedefimizi de 1 milyon turist olarak belirledik. Bu hedefe ulaşmak için var gücümüz ile çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
Yıl boyunca çeşitli yerel ve ulusal basından yoğun talepler geldiğini kaydeden Başkan Aksoy, bu bağlamda yerel basınımıza teşekkür etmek isterim. Safranbolu adına gerçekleştirilen hizmetlere hep yanımızda oluyorlar. Bununla birlikte ulusal bazda yayın yapan pek çok televizyon kanalı, gazete ve dergide Safranbolu için birbiri ile yarışıyor diyebilirim. İşte İDO’larda yani İstanbul Deniz Otobüsleride kendi bünyesinde bir çalışma başlattı. Deniz Otobüslerinin hepsinde ekranlar duvar ve bu ekranlarda ülkemizin tarihi ve turistik güzellikleri 53 gemide 950 ekranda günde 500 tekrar ile yaklaşık 1 milyon kişiye yansıtılıyor. Buda demek oluyor ki tanıtım filmimizi her gün yaklaşık 1 milyon kişi izliyor “ dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tefecilik operasyonunda 1 tutuklama 4EuWngLr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Tefecilik operasyonunda 1 tutuklama

Samsun’da tefecilik suçuna yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklanırken, 2 kişi savcı tarafından serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince “tefecilik” suçuna yönelik Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon gerçekleştirildi. Yapılan arama ve yakalama çalışmalarında 1 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör, 2 ruhsatsız tüfek, 54 tabanca fişeği, 18 av fişeği, borçlulara ait alacak kayıtlarının tutulduğu değerlendirilen ajanda ve not kağıtları ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Olayla ilgili S.T., B.A.P. ile D.Ş. adlı kadın gözaltına alındı. KOM Şube Müdürlüğündeki sorgulanması tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. S.T. İle D.Ş. adlı kadın savcı tarafından serbest bırakılırken, B.A.P. ise nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin