Safranbolu Peker'le coştu - Karabük Haber Postası
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
01 Ekim, 2023 14:48 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.12.2023 16:29
0
0

Safranbolu Peker’le coştu

Safranbolu Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan Şarkıcı Hakan Peker Safranbolu Misak-ı Milli Meydanında halk konseri verdi.

İlk olarak Safranbolu Belediye Başkanlığı tarafından Billboard engellemesi ili karşı karşıya kalan, ardından şiddetli yağmur ve elektrik kesintisine kadar birçok aksilikler yaşanan konsere genci yaşlısı her kesimden gelen vatandaşlar doyasıya müzik ziyafeti yaşadılar.

Konserde hayranları Peker’in şarkılarına eşlik etti ve sanatçı, yaklaşık 1,5 saat sahnede kalarak katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Hakan Peker, sahne aldığı Safranbolu’da 2024 Mart Yerel Seçimlerinde Belediye Başkan adaylığı ile ilgili de mesajlar vererek hayranlarından ve seçmenlerinden destek istedi.

Sevilen birçok şarkısını seslendiren Hakan Peker’in halk konserine ağabeyi Zafer Peker de konserde sahne aldı.

PEKER, SAFRANBOLU’YA ATEŞİNİ YOLLADI

Kendisi gibi sanatçı kardeşi Zafer Peker’i de sahnesinde ağırladı. Hem Hakan Peker hem de Zafer Peker memleketleri için bir aradaydı. Bu birliktelik ile halkın beğenisini ve takdirini kazandı.

Başkan Adayı Peker,“ Bir cumartesi akşamında, sessiz şehir olan Safranbolu’yu sonunda uyandırdık. Bu kadar sessizlik yeter bence. Safranbolu’nun artık uyanması lazım. Bence yeteri kadar uyumuş.”dedi.

GÜÇLÜ İSİMLERDEN PEKER’E DESTEK

TFF 3. Lig’e yükselen Karabük İdmanyurdu Spor Yönetim Kurulu Başkanı Adem Aydım, ünlü sanatçı Hakan Peker’in konserinde konuşma yaptı. Aydım: “Bu akşam Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda bu kalabalığı saat 19.00’da başlayacak olan maçımıza bekliyoruz. Bir tane Karabük var. Bir tane Karabük İdmanyurdu Spor var.” diyerek kalabalığa seslendi. Başkan Adayı Peker ise “Karabük’ü 1. Lige çıkaracağız. Artık bu iş bana düştü” diyerek İdmanyurdu Spor’un çubuklu forması ve mavi ateş atkısını Başkan Aydım’ın elinden aldı.

Safranbolulu ünlü iş insanı Şefik Dizdar’da Sanatçı Hakan Peker’i dinlemeye gelenler arasındaydı. İş insanı Dizdar’ın, Peker ile birlikte şarkılara eşlik ettiği de gözlerden kaçmadı. Yıllardır seslendirdiği şarkıları Safranbolu Belediye Başkanı olma yolunda bu kez seçmenleri ile birlikte söyledi. Öte yandan yaklaşık iki saat süren Hakan Peker konserinde gözler, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’yi aradı. (Yusuf Korkmaz)

Bizi sosyal medyadan takip edin
cxxccxxc
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
20 Nisan, 2026 15:46 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Asayiş Operasyonları

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü, 12 Mart 2026 – 17 Nisan 2026 tarihleri arasında il merkezi polis sorumluluk sahasında yürütülen asayiş uygulamaları, şok denetimler ve devriye faaliyetlerine ilişkin sonuçları açıkladı.

Yapılan çalışmalar kapsamında çeşitli suç unsurlarına el konulurken, çok sayıda aranan şahıs da yakalandı.

Operasyonlarda; 1 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet ruhsatsız av tüfeği, 3 adet ses (kuru sıkı) tabancası, 42 adet fişek ve kartuş ile 38 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Denetimler sırasında, “tutuklanmasına yönelik aranması bulunan” 33 şahıs ile farklı suçlardan aranan 20 şahıs olmak üzere toplam 53 kişi yakalandı. Ayrıca 13 yoklama kaçağı hakkında da işlem yapıldığı bildirildi.

Kasten öldürme suçundan 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsın ise Ovacık ilçesinde saklandığı köyde yakalanarak adli mercilere teslim edildiği ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı belirtildi.

Öte yandan “kumar oynanması için yer ve imkân sağlama” suçuna ilişkin 3 iş yeri hakkında adli işlem başlatıldı, bu işletmelerden 2’sinin kapatıldığı açıklandı.

Kabahatler Kanunu kapsamında ise 53 kişiye toplam 638 bin 220 TL idari para cezası uygulandı.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, il genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışmaların “büyük bir dikkat, duyarlılık ve özveriyle” aralıksız sürdürüleceği ifade edildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin