Safranbolu Peker'le coştu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
01 Ekim, 2023 14:48 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.12.2023 16:29
0
0

Safranbolu Peker’le coştu

Safranbolu Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan Şarkıcı Hakan Peker Safranbolu Misak-ı Milli Meydanında halk konseri verdi.

İlk olarak Safranbolu Belediye Başkanlığı tarafından Billboard engellemesi ili karşı karşıya kalan, ardından şiddetli yağmur ve elektrik kesintisine kadar birçok aksilikler yaşanan konsere genci yaşlısı her kesimden gelen vatandaşlar doyasıya müzik ziyafeti yaşadılar.

Konserde hayranları Peker’in şarkılarına eşlik etti ve sanatçı, yaklaşık 1,5 saat sahnede kalarak katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Hakan Peker, sahne aldığı Safranbolu’da 2024 Mart Yerel Seçimlerinde Belediye Başkan adaylığı ile ilgili de mesajlar vererek hayranlarından ve seçmenlerinden destek istedi.

Sevilen birçok şarkısını seslendiren Hakan Peker’in halk konserine ağabeyi Zafer Peker de konserde sahne aldı.

PEKER, SAFRANBOLU’YA ATEŞİNİ YOLLADI

Kendisi gibi sanatçı kardeşi Zafer Peker’i de sahnesinde ağırladı. Hem Hakan Peker hem de Zafer Peker memleketleri için bir aradaydı. Bu birliktelik ile halkın beğenisini ve takdirini kazandı.

Başkan Adayı Peker,“ Bir cumartesi akşamında, sessiz şehir olan Safranbolu’yu sonunda uyandırdık. Bu kadar sessizlik yeter bence. Safranbolu’nun artık uyanması lazım. Bence yeteri kadar uyumuş.”dedi.

GÜÇLÜ İSİMLERDEN PEKER’E DESTEK

TFF 3. Lig’e yükselen Karabük İdmanyurdu Spor Yönetim Kurulu Başkanı Adem Aydım, ünlü sanatçı Hakan Peker’in konserinde konuşma yaptı. Aydım: “Bu akşam Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda bu kalabalığı saat 19.00’da başlayacak olan maçımıza bekliyoruz. Bir tane Karabük var. Bir tane Karabük İdmanyurdu Spor var.” diyerek kalabalığa seslendi. Başkan Adayı Peker ise “Karabük’ü 1. Lige çıkaracağız. Artık bu iş bana düştü” diyerek İdmanyurdu Spor’un çubuklu forması ve mavi ateş atkısını Başkan Aydım’ın elinden aldı.

Safranbolulu ünlü iş insanı Şefik Dizdar’da Sanatçı Hakan Peker’i dinlemeye gelenler arasındaydı. İş insanı Dizdar’ın, Peker ile birlikte şarkılara eşlik ettiği de gözlerden kaçmadı. Yıllardır seslendirdiği şarkıları Safranbolu Belediye Başkanı olma yolunda bu kez seçmenleri ile birlikte söyledi. Öte yandan yaklaşık iki saat süren Hakan Peker konserinde gözler, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’yi aradı. (Yusuf Korkmaz)

Bizi sosyal medyadan takip edin
bartin organize sanayi bolgesi meslek yuksekokuluna makine programi acildi 2dhSvEkL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Bartın Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokuluna “Makine” programı açıldı

Bartın Üniversitesi (BARÜ) bünyesindeki Bartın Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokuluna “Makine” ön lisans programının açılması Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından onaylandı.

Bartın Üniversitesi (BARÜ) bünyesinde sanayi sektörünün nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılamak amacıyla kurulan Bartın Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokuluna yönelik çalışmalar devam ediyor. Bu doğrultuda Bartın Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu bünyesinde “Makine” ön lisans programının açılması Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından uygun bulundu. Gençlerin istihdamına ve geleceğin mesleklerine odaklanılan BARÜ’de, sektörün nitelikli iş gücü ihtiyacının karşılanmasına yönelik önemli bir adım daha atılmış oldu.

Makine programı, Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü altında eğitim-öğretim faaliyetini sürdürecek. BARÜ, sanayinin ihtiyaç duyduğu alanlarda sektörle uyumlu eğitim programlarını artırmaya yönelik çalışmalarına devam edecek.

Programın onaylanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, “Bartın Üniversitesi olarak öğrencilerimizin bilgi, beceri ve yetkinliklerinin sanayi ve iş dünyasının ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilmesini hedefleniyoruz. Bu kapsamda sektörün ihtiyaçları doğrultusunda eğitim alanlarımızı sürekli geliştiriyoruz. Bartın Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulundaki bölüm sayımızı artırmaya devam edeceğiz. Yenilikçi ve uygulamalı eğitim odaklı çalışmalarımıza verdikleri destek dolayısıyla YÖK Başkanımız Prof. Dr. Sayın Erol Özvar ve YÖK üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin