Reklam
Reklam

Safranbolu Peker’le coştu

Yusuf Korkmaz tarafından
01 Ekim, 2023 14:48 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan Şarkıcı Hakan Peker Safranbolu Misak-ı Milli Meydanında halk konseri verdi.

İlk olarak Safranbolu Belediye Başkanlığı tarafından Billboard engellemesi ili karşı karşıya kalan, ardından şiddetli yağmur ve elektrik kesintisine kadar birçok aksilikler yaşanan konsere genci yaşlısı her kesimden gelen vatandaşlar doyasıya müzik ziyafeti yaşadılar.

Konserde hayranları Peker’in şarkılarına eşlik etti ve sanatçı, yaklaşık 1,5 saat sahnede kalarak katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Hakan Peker, sahne aldığı Safranbolu’da 2024 Mart Yerel Seçimlerinde Belediye Başkan adaylığı ile ilgili de mesajlar vererek hayranlarından ve seçmenlerinden destek istedi.

Sevilen birçok şarkısını seslendiren Hakan Peker’in halk konserine ağabeyi Zafer Peker de konserde sahne aldı.

PEKER, SAFRANBOLU’YA ATEŞİNİ YOLLADI

Kendisi gibi sanatçı kardeşi Zafer Peker’i de sahnesinde ağırladı. Hem Hakan Peker hem de Zafer Peker memleketleri için bir aradaydı. Bu birliktelik ile halkın beğenisini ve takdirini kazandı.

Başkan Adayı Peker,“ Bir cumartesi akşamında, sessiz şehir olan Safranbolu’yu sonunda uyandırdık. Bu kadar sessizlik yeter bence. Safranbolu’nun artık uyanması lazım. Bence yeteri kadar uyumuş.”dedi.

GÜÇLÜ İSİMLERDEN PEKER’E DESTEK

TFF 3. Lig’e yükselen Karabük İdmanyurdu Spor Yönetim Kurulu Başkanı Adem Aydım, ünlü sanatçı Hakan Peker’in konserinde konuşma yaptı. Aydım: “Bu akşam Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda bu kalabalığı saat 19.00’da başlayacak olan maçımıza bekliyoruz. Bir tane Karabük var. Bir tane Karabük İdmanyurdu Spor var.” diyerek kalabalığa seslendi. Başkan Adayı Peker ise “Karabük’ü 1. Lige çıkaracağız. Artık bu iş bana düştü” diyerek İdmanyurdu Spor’un çubuklu forması ve mavi ateş atkısını Başkan Aydım’ın elinden aldı.

Safranbolulu ünlü iş insanı Şefik Dizdar’da Sanatçı Hakan Peker’i dinlemeye gelenler arasındaydı. İş insanı Dizdar’ın, Peker ile birlikte şarkılara eşlik ettiği de gözlerden kaçmadı. Yıllardır seslendirdiği şarkıları Safranbolu Belediye Başkanı olma yolunda bu kez seçmenleri ile birlikte söyledi. Öte yandan yaklaşık iki saat süren Hakan Peker konserinde gözler, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’yi aradı. (Yusuf Korkmaz)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı

lastigi patlayan tir once su kanalina sonra refuje carpti 1 yarali 8kBOZHCi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin