Reklam
Reklam
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
01 Ekim, 2023 14:48 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Peker’le coştu

Safranbolu Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan Şarkıcı Hakan Peker Safranbolu Misak-ı Milli Meydanında halk konseri verdi.

İlk olarak Safranbolu Belediye Başkanlığı tarafından Billboard engellemesi ili karşı karşıya kalan, ardından şiddetli yağmur ve elektrik kesintisine kadar birçok aksilikler yaşanan konsere genci yaşlısı her kesimden gelen vatandaşlar doyasıya müzik ziyafeti yaşadılar.

Konserde hayranları Peker’in şarkılarına eşlik etti ve sanatçı, yaklaşık 1,5 saat sahnede kalarak katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Hakan Peker, sahne aldığı Safranbolu’da 2024 Mart Yerel Seçimlerinde Belediye Başkan adaylığı ile ilgili de mesajlar vererek hayranlarından ve seçmenlerinden destek istedi.

Sevilen birçok şarkısını seslendiren Hakan Peker’in halk konserine ağabeyi Zafer Peker de konserde sahne aldı.

PEKER, SAFRANBOLU’YA ATEŞİNİ YOLLADI

Kendisi gibi sanatçı kardeşi Zafer Peker’i de sahnesinde ağırladı. Hem Hakan Peker hem de Zafer Peker memleketleri için bir aradaydı. Bu birliktelik ile halkın beğenisini ve takdirini kazandı.

Başkan Adayı Peker,“ Bir cumartesi akşamında, sessiz şehir olan Safranbolu’yu sonunda uyandırdık. Bu kadar sessizlik yeter bence. Safranbolu’nun artık uyanması lazım. Bence yeteri kadar uyumuş.”dedi.

GÜÇLÜ İSİMLERDEN PEKER’E DESTEK

TFF 3. Lig’e yükselen Karabük İdmanyurdu Spor Yönetim Kurulu Başkanı Adem Aydım, ünlü sanatçı Hakan Peker’in konserinde konuşma yaptı. Aydım: “Bu akşam Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda bu kalabalığı saat 19.00’da başlayacak olan maçımıza bekliyoruz. Bir tane Karabük var. Bir tane Karabük İdmanyurdu Spor var.” diyerek kalabalığa seslendi. Başkan Adayı Peker ise “Karabük’ü 1. Lige çıkaracağız. Artık bu iş bana düştü” diyerek İdmanyurdu Spor’un çubuklu forması ve mavi ateş atkısını Başkan Aydım’ın elinden aldı.

Safranbolulu ünlü iş insanı Şefik Dizdar’da Sanatçı Hakan Peker’i dinlemeye gelenler arasındaydı. İş insanı Dizdar’ın, Peker ile birlikte şarkılara eşlik ettiği de gözlerden kaçmadı. Yıllardır seslendirdiği şarkıları Safranbolu Belediye Başkanı olma yolunda bu kez seçmenleri ile birlikte söyledi. Öte yandan yaklaşık iki saat süren Hakan Peker konserinde gözler, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’yi aradı. (Yusuf Korkmaz)

Bizi sosyal medyadan takip edin
vali hacibektasoglundan kurban bayrami mesaji xEQ3zzMh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Vali Hacıbektaşoğlu’ndan Kurban Bayramı mesajı

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaparak vatandaşların bayramını kutladı.

Vali Hacıbektaşoğlu mesajında, bayramların toplumsal birlik duygusunun en güçlü şekilde hissedildiği özel zamanlar olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli Zonguldaklı Hemşehrilerim; Kurban Bayramı’na ulaşmanın huzurunu ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar; gündelik hayatın telaşı içinde çoğu zaman ertelediğimiz hatırlamaları yeniden mümkün kılan özel zamanlardır. Aile bağlarının güçlendiği, büyüklerin ziyaret edildiği, çocukların sevincine ortak olunduğu, ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği bu günler; aynı zamanda toplumsal birlik duygusunun en güçlü şekilde hissedildiği anlardır.

Kurban Bayramı’nın taşıdığı anlam; paylaşmakla eksilmeyen, aksine çoğalan iyiliği hayatın merkezinde tutabilmektir. Bir sofrayı, bir selamı, bir duayı ve imkânı paylaşabilmenin değeri; bayramların bizlere bıraktığı en kıymetli miraslardan biridir.

Bayram sevincimizin hüzne dönüşmemesi için özellikle bayram süresince yola çıkacak vatandaşlarımızdan trafik kurallarına titizlikle uymalarını rica ediyorum. Emniyet kemeri kullanmak, hız sınırlarına riayet etmek ve yorgun şekilde direksiyon başına geçmemek; hem kendi hayatımız hem de sevdiklerimizin güvenliği açısından büyük önem taşımaktadır. Unutmayalım ki bayramın en güzel tarafı, sevdiklerimizle sağlık ve huzur içinde bir araya gelebilmektir.

Bu mübarek günlerin; kırgınlıkların geride kaldığı, gönüllerin birbirine daha da yaklaştığı ve dayanışma duygularının güçlendiği günler olarak yaşanmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta aziz şehitlerimizin emanetleri, kahraman gazilerimiz ve aileleri olmak üzere siz değerli hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor; bayramın insanlığa huzur, sağlık ve esenlik getirmesini temenni ediyorum. Kurban Bayramımız mübarek olsun.”

Bizi sosyal medyadan takip edin