blank
Berkay Doğan tarafından
03 Mart, 2025 13:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu Ovacıklılar Derneği’nin Şubat Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

Safranbolu Ovacıklılar Kültür ve Dayanışma Derneği, şubat ayı yönetim kurulu toplantısını Safranbolu’nun 100. Yıl mahallesinde gerçekleştirdi.

Toplantıya katılan Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı İbrahim Harmanbaşı ve Karabük Barosu Başkan Yardımcısı Av. Hamdi Aydın, hemşehrileriyle bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca, derneğe üye olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Ovacıklılar ve derneklerinin birlikte düzenleyeceği etkinliklerde katkıda bulunmak istediklerini ifade ettiler. Toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, tüm hemşehrilerine ve Karabüklü hemşehrilerine hayırlı Ramazanlar dilediler.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Soner Sarıçam, öncelikle tüm hemşehrilerine hayırlı Ramazanlar dileyerek, Ramazan ayının manevi değerini, yardımlaşma ve şefkat duygularının yoğun şekilde hissedildiği mübarek bir zaman dilimi olduğunu vurguladı. Sarıçam, Ramazan ayında dernek olarak gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, katılımcılarla istişarelerde bulundu.

Başkan Sarıçam, ayrıca Safranbolu Evin market ile yapılan işbirliği çerçevesinde "Hep Birlikte Açalım" kampanyası kapsamında, gönül kapılarını açmak ve hanelere ulaşmak istediklerini belirterek, tüm hemşehrilerini kampanyalarına destek olmaya davet etti. Dernek olarak Ramazan ayında iftar etkinlikleri düzenleyeceklerini ve yeni üyeliklerin hızla devam ettiğini de ifade etti. Yeni üyelere katılımlarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Başkan Sarıçam, toplantıya katılan Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı İbrahim Harmanbaşı, Karabük Barosu Başkan Yardımcısı Av. Hamdi Aydın, yönetim kurulu üyeleri ve misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti ve tüm hemşehrilerine hayırlı, bereketli Ramazanlar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Şubat, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da sağanak yağış etkili oluyor

Bolu’da akşam saatlerinde sağanak yağış başladı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, bina saçaklarının altına girerek yağmurdan korunmaya çalıştı.
Kent merkezinde akşam saatlerinde başlayan yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Aniden bastıran yağışa dışarıda hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, bina saçaklarının altına sığınarak yağmurdan korunmaya çalıştı. Yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşurken, ana arterlerde trafik yoğunluğu meydana geldi. Sürücüler, görüş mesafesinin düşmesi ve yollarda biriken su nedeniyle trafikte kontrollü seyretti.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, yağmurun yarına kadar süreceği belirtilirken, vatandaşların ani hava değişimlerine karşı dikkatli olmaları istendi. Yetkililer ayrıca, oluşabilecek sel ve taşkınlara karşı sürücülerin daha tedbirli davranmaları gerektiğini hatırlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin