Safranbolu Ovacıklılar Derneği yeni Yönetimi Ovacık Kaymakamı Hakan Şeker’i makamında ziyaret etti. Ziyarette kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı Mevlüt Doymuş, yeni Yönetimi kaymakam Hakan Şeker’e tanıttı. Ardından da Ovacık’ta yapılan Karagöl Tesisleri hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Dernek Yönetimi daha sonra İlçe Özel İdare Müdürü Talha Durum ile birlikte Karagöl’de yapılan Tesisi gezdiler.
Burada kısa bir değerlendirme yapan Safranbolu Ovacıklılar Derneği Başkanı Mevlüt Doymuş; Karagöl’ün Ovacık’a kazandırılan güzel bir tesisi olduğunu ve Karagöl’ün tanıtımı için Dernek olarak ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini söyledi. Başkan Doymuş konuşmasının sonunda Karagöl’ün turizme kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.


Safranbolu Ovacıklılar Derneğinden Ziyaretler
Bolu’da vatandaşlar arefe günü kabir başında dua etti
Bolu’da Kurban Bayramı arefesinde vatandaşlar, vefat eden yakınlarını kabirleri başında dualarla andı.
Bolu’da Kurban Bayramı arefesinde mezarlıklar ziyaretçilerle doldu. Öğle namazını Balcı Camisi’nde eda eden vatandaşlar, ardından caminin yanında bulunan Çıkınlar Mezarlığı’na geçti. Yakınlarının kabirlerini ziyaret eden vatandaşlar, Kur’an-ı Kerim okuyarak dua etti. Mezarlık ziyaretine gelen aileler, kabirlerin çevresinde temizlik yapıp çiçekler de ekti.
Kabir ziyaretlerinin gün boyunca devam etmesi bekleniyor.


