Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Eylül, 2019 09:23 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu MYO ‘Gastronomi’ alanına yeni yaklaşım getirecek

Karabük Üniversitesi Safranbolu MYO Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı bünyesinde hazırlanan “International Synthesis of Seafood Cooking and Presentation Methods” isimli proje, Avrupa Birliği Erasmus+ Mesleki Eğitim Stratejik Ortaklıklar kategorisinde 2019 yılında kabul edilen ve desteklenen 35 projeden biri oldu.

Uluslararası iş birliği ile gastronomi alanına yeni bir yaklaşım getirecek olan proje sayesinde, üç tarafı denizlerle çevrili olan ülkemizin deniz ürünlerinin İspanyol ve İtalyan mutfağı ile sentezinin yapılması hedefleniyor.

Otantik, yaratıcı ve yenilikçi bir anlayışla değişik coğrafyaların bir tabakta buluşmasını amaçlayan çalışma sonucunda ülkemizin geleneksel yemek kültürü zenginliği ortaya konulacak ve ortak menüler hazırlanacak.

Yapılacak sunum ve tanıtım çalışmaları ile Safranbolu turizmine yemek kültürümüzün de katkısı hedefleniyor.

Koordinatörlüğünü Safranbolu MYO’nun yaptığı 43 bin 435 euro bütçeli projede Safranbolu Belediyesi, Giovani Per L’Europa (İtalya) ve M&M Profuture Training (İspanya) ortak olarak yer alacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin