Safranbolu Milli Eğitim Müdürü Gümüş'ten Meslek Lisesine ziyaret - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Ekim, 2021 10:51 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu Milli Eğitim Müdürü Gümüş’ten Meslek Lisesine ziyaret

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, “Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi” kapsamına alınan fiziki, eğitim ortamları iyileştirilen ve zenginleştirilen Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencileri ziyaret etti.
Sınıf ve atölyelerde öğrencilerle sohbet eden Gümüş, “Bilimsel ve teknolojik gelişmeler yaşam tarzımızı, alışkanlıklarımızı ve ihtiyaçlarımızı durmaksızın değiştirmeye devam ediyor. Özellikle yeni teknolojiler ve dijitalleşme ile gereksinimlerimizin değişimi, ihtiyaçlara çözümler sunan veya sunması planlanan meslekler ön plana çıkıyor. Bu bağlamda, ülkemizde hizmet ve ürün sektöründe yerli üretimin gelişmesi ve uluslararası alanda rekabet edebilir markalar oluşturabilmek üzere son yıllarda teşvik edici birçok politika uygulanmaktadır. Bu durum yerli üretimin artmasına, genç nesillerin girişimciliğe yönlenmesini sağlamaktadır” dedi.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından “Gelecek Mesleki Eğitimde” sloganıyla “Mesleki Eğitimde 1000 Okul” Projesinin başlatıldığını hatırlatan Gümüş, “İlçemizde bulunan ve bugün ziyaret etmiş olduğumuz Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de bu proje kapsamına alınarak bir yıl içinde eğitim ortamları iyileştirildi ve zenginleştirildi. Tasarım beceri atölyeleri ve laboratuvarlar kuruldu. Z Kütüphane kazandırıldı. Bundan sonraki süreçte de yürütülmekte olan projelerle, planlanan çalışmalarla okulumuzun farklı alanlarda üretime geçmesi sağlanarak paydaşlarla işbirliği içinde sektörün taleplerine duyarlı üretim ve istihdam odaklı anlayışla gençlerimizin gelişen, değişen dünyaya hazırlanmasına katkı sunulmuş olacaktır. Güçlü Türkiye hedefimize güçlü ve rakipleri ile rekabet edebilen gençlerimizle ulaşabileceğimizin farkında ve bilince olarak bu adımları atıyoruz. Öğrencilerimizi geleceğe daha donanımlı şekilde hazırlamanın gayreti içerisindeyiz. Mezun olan her öğrencimiz yarının girişimcisi olacak ve ülkemize bir çok alanda kazanımlar sağlayacaktır. Projenin uygulanmasında emeği geçen bütün devlet büyüklerimize ve kıymetli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz hedefimiz play offlardan sampiyon olarak yeniden super lige donmek Wzrg8fgI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, “İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Trendyol 1. Lig 34. hafta karşılaşmasında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, “Bu akşam futbol adına çok güzel bir akşam oldu. Çok kaliteli, çok keyifli, güzel bir maçtı. İki takımın da futbolcularını, teknik ekibini tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç ortamı vardı, seyirci güzeldi, hava güzeldi, zemin güzeldi. Süper Lig kalitesinde çok zevkli bir mücadeleydi. Çorum FK, bu ligin en kaliteli kadrolarından, en iyi futbol oynayan takımlarından biri. Biz çok iyi hazırlandık, rakibin iyi yönlerini, zaaflarını da biliyorduk. Erken gelen bir golle hiç moralimizi bozmadık. Futbolcularımız aynı taktik, disiplinde devam ettiler. Daha sonra golü de bulduk. İkinci yarı da çok keyifliydi. Maç gitti, geldi. Biz de alabilirdik, Çorum FK da alabilirdi. Penaltı kaçtı. Penaltıdan sonra biz yüzde 100 karşı karşıya kaçırdık. Futbol adına çok keyifli, güzel bir maçtı. Çorum FK ile Bodrum FK’nın güzel de bir rekabeti vardı ama centilmence bir maç oldu. İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin