Reklam
Reklam
YAZICI
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
05 Mart, 2025 12:25 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Kaymakamı Gençlerle İftarda Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “GSB’de Ramazan” etkinlikleri kapsamında, Safranbolu Bahaddin Gazi Yurdu’nda iftar programı etkinliği düzenlendi.

Programa Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin ve Safranbolu İlçe Müdürü Sedat Adakan katıldı.

Kaymakam Yazıcı “GSB Yurtları çatısı altında kalan gençlerimizin her birinin sofrasına misafir olmaya devam edeceğiz.” diyerek gençlerle bir araya gelmenin önemine vurgu yaptı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ise Ramazan’ın maneviyatına değinerek, “Öğrencilerimizin Ramazân-ı Şerîf’ini koruyor, sağlık ve sıhhat içinde oruç tutmalarını temenni ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yks adaylari resmi tatilde kutuphane magduriyeti yasadi YkWhSLdB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

YKS adayları resmi tatilde kütüphane mağduriyeti yaşadı

Rize’de 19 Mayıs resmi tatilinde İl Halk Kütüphanesi’nin kapalı olması nedeniyle ders çalışacak sessiz ortam bulamayan YKS adayları, yöneldikleri Gençlik Merkezi kütüphanesinde de yoğunluk nedeniyle yer bulamayınca mağduriyet yaşadı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) kısa süre kala sessiz ortamda ders çalışmak isteyen öğrenciler, resmi tatilde kapalı olan kütüphaneler nedeniyle mağduriyet yaşadı.

Sınava hazırlık sürecinde özellikle sessiz ve düzenli çalışma ortamlarını tercih eden öğrenciler, sabah saatlerinde Rize İl Halk Kütüphanesi’ne geldi. Ancak resmi tatil nedeniyle kütüphanenin hizmet vermediğini gören öğrenciler alternatif alanlara yöneldi.

Bazı öğrenciler çözümü Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi’nde bulunan kütüphaneye gitmekte buldu. Bu kez de yoğunluk nedeniyle oturacak yer bulmakta zorlanan öğrenciler, çalışmalarını binada boş buldukları masa ve alanlarda sürdürmek zorunda kaldı.

İl Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için sürekli geldiği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait kütüphanede çalışmak için yer bulamadığını belirten Veysel Baki Biçer, “Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için bugün burası çok yoğun. Erken geldim, yani saat 10.00-11.00 gibi geldim. Geldiğim andan itibaren kütüphanede her yer dolu. Oturacak yer bulamadım, bu yüzden geri döneceğim” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin