Reklam
Reklam
YAZICI
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
05 Mart, 2025 12:25 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Kaymakamı Gençlerle İftarda Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “GSB’de Ramazan” etkinlikleri kapsamında, Safranbolu Bahaddin Gazi Yurdu’nda iftar programı etkinliği düzenlendi.

Programa Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin ve Safranbolu İlçe Müdürü Sedat Adakan katıldı.

Kaymakam Yazıcı “GSB Yurtları çatısı altında kalan gençlerimizin her birinin sofrasına misafir olmaya devam edeceğiz.” diyerek gençlerle bir araya gelmenin önemine vurgu yaptı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ise Ramazan’ın maneviyatına değinerek, “Öğrencilerimizin Ramazân-ı Şerîf’ini koruyor, sağlık ve sıhhat içinde oruç tutmalarını temenni ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sehit arif cakirin adini yasatacak kutuphane hizmete acildi mlUCsgER
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Şehit Arif Çakır’ın adını yaşatacak kütüphane hizmete açıldı

Zonguldak Defterdarlığı tarafından, şehit Jandarma Er Arif Çakır’ın hatırasını yaşatmak amacıyla Gelik İlkokulu’nda yaptırılan kütüphane düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış programına AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Defterdarı Recep Serdar, Kilimli İlçe Başkanı Mustafa Karakoca, Gelik Belde Başkanı Muhammed Bahar ile protokol üyeleri katıldı.

Programda konuşan İl Başkanı Mustafa Çağlayan, geleceğin teminatı olan çocukların bilgiyle buluşmasına katkı sağlayacak bu anlamlı eserin eğitim hayatına önemli değer katacağını ifade etti. Çağlayan, kütüphanenin hayata geçirilmesinde emeği bulunan Zonguldak Defterdarlığına ve destek veren tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Şehitlerin emaneti olan değerlerin yaşatılmasının büyük önem taşıdığını vurgulayan Çağlayan, vatan uğruna canını feda eden Şehit Jandarma Er Arif Çakır’ı rahmet, minnet ve dualarla andıklarını belirtti.

Tören, kütüphanenin açılışının gerçekleştirilmesi ve öğrenciler tarafından gezilmesinin ardından sona erdi. Şehidin adını taşıyan kütüphanenin, öğrencilerin eğitim hayatına katkı sunması ve gelecek nesillere ilham olması temennisi dile getirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin