Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Ağustos, 2022 12:42 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Kaymakamı Değişti

Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 422 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan, hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 422 Mülki İdare Hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez teşkilatında görevli olanlar ile hukuk müşavirlerinin yeni görev yerleri liyakat ve kıdemleri esas alınarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile atandı.

SAFRANBOLU KAYMAKAMI TÜRKÖZ FOÇA KAYMAKAMI OLDU

Atama kararına göre; Safranbolu Kaymakamı  Mehmet Türköz İzmir Yeni Foça Kaymakamlığı görevine atanırken,  Antalya Kaş Kaymakamı  Şaban Arda Yazıcı Safranbolu Kaymakamlığı görevine atandı.

KARABÜK VALİ YARDIMCILARI DEĞİŞTİ

Karabük Vali Yardımcısı Muhammet Akın Rize Hemşin Kaymakamlığı görevine atanırken, Kastamonu Araç  Kaymakamı Osman Sak Karabük Vali Yardımcılığına atandı.

YIRTAR ASALETEN ATANDI

Öte  yandan Karabük İl Emniyet Müdürlüğü görevini vekaleten yürütmekte olan Polis Baş Müfettişi  Kadir Yırtar ise Emniyet Müdürleri kararnamesi ile asaleten atandı

SAFRANBOLU KAYMAKAMLIĞINA ATANAN ŞABAN ARDA YAZICI’NIN ÖZGEÇMİŞİ

Karara göre Safranbolu Kaymakamlığına atanan Şaban Arda Yazıcı’nın öz geçmişi şu şekilde;

“1981 yılında Rize’de doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Rize’de tamamladı. 2001 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde öğrenim görmeye hak kazandı ve buradan 2005 yılında mezun oldu.

2009 yılında Samsun Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Teftiş stajını Kayseri ilinde, Kaymakam Refikliği Stajını Ankara’nın Nallıhan ilçesinde tamamladı.

Bilecik İli Yenipazar ilçesinde beş buçuk ay süreyle Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu.

Yurt dışı yabancı dil eğitimini İçişleri Bakanlığınca bir yıl süre ile gönderildiği, İngiltere’nin Canterbury şehrinde, Chris Church Üniversitesinde tamamladı. Birleşik Krallık İdari Sistemi üzerinde inceleme araştırmalarda ve çeşitli eğitim programlarında bulundu.

2012 yılında 96. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamladıktan sonra Ağaçören Kaymakamlığına atandı ve iki buçuk yıl görev yaptı. 3 Eylül 2014 tarihinde Gümüşhane Köse Kaymakamlığına atanıp 2 yıl görevde bulunmasının arından 6 Ekim 2016 tarihinde Diyarbakır Hani Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekilliği görevine atanıp 2 yıl süre ile ilçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekilliği görevlerini birlikte yürüttü.

2018-2020 yılları arasında yürüttüğü Erzurum Tortum Kaymakamlığı görevinin ardından 2020/362 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Kaş Kaymakamlığına atandı. İngilizce bilmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.” (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
karadeniz sahil yolu viyaduklerle degirmendere tuneline baglaniyor QWKOzYRp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Karadeniz Sahil Yolu viyadüklerle Değirmendere Tüneli’ne bağlanıyor

Trabzon’da Değirmendere Tüneli ile Karadeniz Sahil Yolu’nu birbirine bağlayacak ulaşım projesinde çalışmalar aralıksız sürüyor. 585 metre uzunluğundaki ana köprü ile 697 metre uzunluğundaki kol bağlantılarından oluşan Değirmendere Viyadüğü’nde fore kazık ve plastik kazık imalatları devam ediyor.

Proje kapsamında toplam 721 adet ve 13 bin 520 metre uzunluğunda fore kazık ile 750 adet ve 15 bin 176 metre uzunluğunda plastik kazık yapılması planlanıyor. Çalışmalar çerçevesinde bugüne kadar 10 bin 358 metre plastik kazık ile 473 adet ve 8 bin 648 metre fore kazık imalatı tamamlandı. Viyadük ayaklarında çalışmaların sürdüğü belirtilirken, Değirmendere Genişletme Köprüsü’ndeki çalışmaların tamamlandığı bildirildi. Karadeniz Sahil Yolu üzerindeki ulaşımı rahatlatması hedeflenen proje kapsamında, Sahil (Liman) Kavşağı’nın oluşturulması için gerekli tahkimat ve anifer blok çalışmalarının ise devam ettiği kaydedildi.

Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yapılan proje sayesinde Değirmendere’deki ve Maçka Kavşağı’ndaki trafik yoğunluğunun azalacağını söyledi. Genç “Bir taraftan Çukurçayır’daki Kanuni Bulvarı platformunu Değirmendere Vadisi’ne bağladık yani şehir içi bağlantısı sağlandı. Diğer taraftan ise güneyden gelen, yani Maçka Vadisi’nden gelen ana devlet karayolunu bir tünelle bu yola bağlayarak doğrudan sahil yoluna ulaştırıyoruz. Çalışmalar çok hızlı ilerliyor. Tüneller hemen hemen bitmek üzere. Bu proje, Değirmendere’deki ve Maçka Kavşağı’ndaki trafik yoğunluğunu azaltacak, mevcut yol ise iç servis yolu hâline gelecek. Transit trafik tünellere yönlendirilerek, Değirmendere Vardallar Kavşağı olarak bilinen noktadan doğrudan sahil yoluna aktarılacak. Bütün bunlar, şehrimiz için önemli ulaşım yatırımlarıdır” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin