Karabük Postası tarafından
12 Ağustos, 2022 12:42 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu Kaymakamı Değişti

Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 422 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan, hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 422 Mülki İdare Hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez teşkilatında görevli olanlar ile hukuk müşavirlerinin yeni görev yerleri liyakat ve kıdemleri esas alınarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile atandı. SAFRANBOLU KAYMAKAMI TÜRKÖZ FOÇA KAYMAKAMI OLDU Atama kararına göre; Safranbolu Kaymakamı  Mehmet Türköz İzmir Yeni Foça Kaymakamlığı görevine atanırken,  Antalya Kaş Kaymakamı  Şaban Arda Yazıcı Safranbolu Kaymakamlığı görevine atandı. KARABÜK VALİ YARDIMCILARI DEĞİŞTİ Karabük Vali Yardımcısı Muhammet Akın Rize Hemşin Kaymakamlığı görevine atanırken, Kastamonu Araç  Kaymakamı Osman Sak Karabük Vali Yardımcılığına atandı. YIRTAR ASALETEN ATANDI Öte  yandan Karabük İl Emniyet Müdürlüğü görevini vekaleten yürütmekte olan Polis Baş Müfettişi  Kadir Yırtar ise Emniyet Müdürleri kararnamesi ile asaleten atandı SAFRANBOLU KAYMAKAMLIĞINA ATANAN ŞABAN ARDA YAZICI'NIN ÖZGEÇMİŞİ Karara göre Safranbolu Kaymakamlığına atanan Şaban Arda Yazıcı’nın öz geçmişi şu şekilde; "1981 yılında Rize’de doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Rize’de tamamladı. 2001 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde öğrenim görmeye hak kazandı ve buradan 2005 yılında mezun oldu. 2009 yılında Samsun Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Teftiş stajını Kayseri ilinde, Kaymakam Refikliği Stajını Ankara’nın Nallıhan ilçesinde tamamladı. Bilecik İli Yenipazar ilçesinde beş buçuk ay süreyle Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. Yurt dışı yabancı dil eğitimini İçişleri Bakanlığınca bir yıl süre ile gönderildiği, İngiltere’nin Canterbury şehrinde, Chris Church Üniversitesinde tamamladı. Birleşik Krallık İdari Sistemi üzerinde inceleme araştırmalarda ve çeşitli eğitim programlarında bulundu. 2012 yılında 96. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamladıktan sonra Ağaçören Kaymakamlığına atandı ve iki buçuk yıl görev yaptı. 3 Eylül 2014 tarihinde Gümüşhane Köse Kaymakamlığına atanıp 2 yıl görevde bulunmasının arından 6 Ekim 2016 tarihinde Diyarbakır Hani Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekilliği görevine atanıp 2 yıl süre ile ilçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekilliği görevlerini birlikte yürüttü. 2018-2020 yılları arasında yürüttüğü Erzurum Tortum Kaymakamlığı görevinin ardından 2020/362 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Kaş Kaymakamlığına atandı. İngilizce bilmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır." (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2025 00:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

TEM’de can pazarı… Tüp yüklü kamyon ile minibüs çarpıştı: 16 yaralı

TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde yolcu minibüsüyle tüp yüklü kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 16 kişi yaralandı.
Kaza, TEM Otoyolu’nun Bolu geçişi Gerede ilçesi Havullu köyü mevkiinde, Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Mustafa T. idaresindeki 06 BKC 975 plakalı yolcu minibüsü ile tıpkı istikamette seyreden S.B. yönetimindeki 06 AP 0358 plakalı tüp yüklü kamyon çarpıştı. Çarpışmanın tesiriyle minibüs içerisinde bulunan 16 yolcu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sıhhat, itfaiye ve jandarma takımı sevk edildi. Yaralılar, birinci müdahalenin akabinde etraftaki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin