Safranbolu İlk 6 Ayda Medyanın İlgi Odağı Oldu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Temmuz, 2016 14:41 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu İlk 6 Ayda Medyanın İlgi Odağı Oldu

 

UNESCO Miras Kenti, Restorasyonlardaki Başarılı Projeleri İle Korumanın Başkenti Unvanını Alan Safranbolu;  2016 Yılında da Yerel ve Ulusal Meydanın gözbebeği oldu. Yıl boyunca hemen her hafta ayrı bir ulusal TV kanalı, gazete ya da dergiyi ağırlayan Safranbolu Belediyesi gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ile gündem olmayı başarmaya devam ediyor.

2016 yılının ilk 6 ayında ulusal bazda yayın yapan gazete ve dergide 4368 kez haber olan Safranbolu ve Safranbolu Belediyesi, çeşitli ulusal TV kanallarında 450 haberde yer aldı. Yine ulusal yayınlanan TV kanalları ve gazetelerin internet sitelerinde ise 17.917 haber ile başı çekti.

7 Yıldır yapılan turizm atağı ile adını her platformda duyuran Safranbolu, bir turizmci gibi çalışan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy yönetiminde uzman ekibi ile birlikte gerçekleştirilen projeler, restorasyonlar, eğitim, spor, asfalt, festival gibi pek çok konuda medyanın ilgi odağı oldu.

Bununla birlikte Safranbolu Belediyesi İnternet sitesi ve Web TV’de son dönemlerin en çok izlenilen ve takip edilen sosyal siteler olmaya devam ediyor. Son 6 ayda paylaşılan haber videoları ve haberleri toplamda 111 000’in üzerinde okunma ve izlenme sayısı ile ilgi çekiyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplida gelecegin teknolojileri konusuldu 9rVqXZhO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’da geleceğin teknolojileri konuşuldu

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde düzenlenen TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında öğrenciler, artırılmış, sanal ve karma gerçeklik teknolojileriyle tanıştı.

Zonguldak’ın Alaplı Karşıyaka Ortaokulu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Berk Üstün tarafından “Gerçeği Yeniden Tanımlamak: Artırılmış Karma Sanal Gerçeklik” başlıklı sunum yapıldı. Fen Bilimleri öğretmeni Vahit Uludağ’ın koordinatörlüğünde düzenlenen söyleşide, teknolojinin günümüzdeki kullanım alanları ve gelecekteki etkileri öğrencilere örneklerle anlatıldı.

Programa, İlçe Millî Eğitim Müdürü Cevat Çevik, Şube Müdürleri Yakup Keleş ve Yüksel Önder ile Okul Müdürü Ersan Atlıhan da katıldı. Etkinlikte konuşan İlçe Millî Eğitim Müdürü Cevat Çevik, bu tür bilimsel çalışmaların öğrencilerin vizyonunu geliştirdiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşi, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi. Program sonunda katkı sunan öğretmen ve idarecilere teşekkür edildi.

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri’nin, gençlerin bilimsel düşünme becerilerini geliştirmeye ve teknolojiye yönelik farkındalık oluşturmaya katkı sağlamaya devam ettiği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin