Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Haziran, 2022 13:16 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu, Gastronomi Turizminin Lokomotifi Olacak

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu’nun artık ön planda olan gastronominin turizmin lokomotiflerinden biri olmaya aday olduğunu ifade eden Köse, “Bizde Safranbolu’nun turizm yelpazesini gastronomiyle birleştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Bu yıl 23. düzenlenen Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivalinde Safranbolu’nun Yöresel Lezzetleri ön plana çıktı.

Hedeflerinin Safranbolu’nun gelenekselleşmiş yiyeceklerinin tanıtılması ve halkla buluşturulmasını sağlamak olduğunu belirten Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Belediyeye ait SAKEM binasında ilçeye ait lezzetlerin yapımını gördük. Yapılmışını hemen ikram etmedik, nasıl yapıldığını gördük. Lokumu, göbüsü, ıspanaklı pidesi ve zerde gibi buraya özel birçok yemeği yerinde yaparak tatlarına baktık. Çok fazla ilgi gördü” diye konuştu.
Artık ön planda olan gastronominin turizmin lokomotiflerinden biri olmaya aday olduğunu ifade eden Köse, “Bizde Safranbolu’nun turizm yelpazesini gastronomiyle birleştirmeyi hedefliyoruz” dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin