Safranbolu'da engelsiz yaşam sergisi açıldı

Karabük ve Safranbolu'daki rehabilitasyon merkezlerinde kalan özel bireylerin el emeği eserleri, Cıngıllıoğlu Sanat Galerisi'nde sergilenmeye başlandı.

MAMustafa Akgün27 Ekim 2026, 11:311 dk okuma
Safranbolu'da engelsiz yaşam sergisi açıldı

Karabük Gündüzlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Safranbolu Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde hizmet alan özel bireylerin sevgi, sabır ve büyük bir emekle hazırladığı el emeği göz nuru eserler, Safranbolu Cıngıllıoğlu Sanat Galerisi’nde düzenlenen sergiyle sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Serginin açılışında Safranbolu Kaymakamı Hayrettin Baskın, İl Müdür Vekili Nurten Danışman, Şube Müdürü Faruk Akar ve kuruluş müdürleri bir araya geldi. Protokol üyeleri, sergiyi gezerek özel bireylerin heyecanına ortak oldu.

Eserleri tek tek inceleyen protokol üyeleri, özel bireylerle yakından ilgilenerek onların mutluluğunu paylaştı. Engelleri aşan azimleriyle herkese ilham olan ve üretmenin, paylaşmanın en saf halini gösteren özel bireyler, sergiye katılanlardan büyük ilgi gördü.

Yetkililer, bu anlamlı organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek, özel bireylerin üretimini ve başarısını yürekten kutladı.

İlgili Haberler

Tümü

Resmi İlanlar

Tüm İlanlar

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.

Henüz yorum yok.

İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.