Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Temmuz, 2016 15:03 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediyesine Darbe Operasyonu 

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, 15 Temmuz Cuma akşamı TSK içerisindeki FETÖ/PDY terör örgütü mensuplarınca darbe teşebbüsünde bulunulmasının ardından belediye bünyesi içinde 7 kişinin açığa alındığını söyledi.
Başkan Aksoy, yaptığı açıklamada, “Belediyemiz bünyesinde de darbe girişiminde bulunmak üzere FETÖ – PDY örgütüyle ilişkisi olduğu yönünde bilgilere ulaşılan 6 personel, 1 Hizmet Alımı İşçisi 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 137 ve ek maddeleri ile İş Kanunu Hükmü uyarınca görevlerinden uzaklaştırılmışlardır. Bu personeller, 1 Başkan Yardımcısı, 3 Mühendis, 1 Ambar Memuru, 1 Eğitmen ve 1 Hizmet Alımı Personelinden oluşmaktadır.

Bu personellerin belediyemizle ilişkileri yapılacak soruşturma neticeleninceye kadar kesilmiş olup bu tür yapılanmalara belediyemiz içerisinde bundan sonrada asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.

 

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
ozgur ozel ne bolunmenin ne kavganin pesindeyiz exTV6Njw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”

CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.

Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.

Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.

Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin