Reklam
Reklam

Safranbolu Belediyesine Darbe Operasyonu 

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Temmuz, 2016 15:03 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, 15 Temmuz Cuma akşamı TSK içerisindeki FETÖ/PDY terör örgütü mensuplarınca darbe teşebbüsünde bulunulmasının ardından belediye bünyesi içinde 7 kişinin açığa alındığını söyledi.
Başkan Aksoy, yaptığı açıklamada, “Belediyemiz bünyesinde de darbe girişiminde bulunmak üzere FETÖ – PDY örgütüyle ilişkisi olduğu yönünde bilgilere ulaşılan 6 personel, 1 Hizmet Alımı İşçisi 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 137 ve ek maddeleri ile İş Kanunu Hükmü uyarınca görevlerinden uzaklaştırılmışlardır. Bu personeller, 1 Başkan Yardımcısı, 3 Mühendis, 1 Ambar Memuru, 1 Eğitmen ve 1 Hizmet Alımı Personelinden oluşmaktadır.

Bu personellerin belediyemizle ilişkileri yapılacak soruşturma neticeleninceye kadar kesilmiş olup bu tür yapılanmalara belediyemiz içerisinde bundan sonrada asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.

 

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu

kastamonuda kacakcilik operasyonu IXWfkATh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, şarj aleti ve parfüm ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bulunan 2 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 8 adet gümrük kaçağı şarj aleti ile 30 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin