Karabük Postası tarafından
07 Eylül, 2022 10:57 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu Belediyesi’nden özel çocuklara destek projesi

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekibi, Hasan Gemici Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne hayvanat bahçesi yapıyor. Özel çocuklara hayvan sevgisini aşılamak ve onlarla vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla Merkez’den gelen taleple çalışmaya başlayan Belediye personeli, evcil hayvan kümeleri ve tel çit yapımını sürdürüyor. Çalışmanın yeni eğitim-öğretim dönemine yetiştirilmesi plânlanıyor. Belediye Başkanı Elif Köse, eğitim kurumlarının fiziki koşullarını kolaylaştırabilmek için imkânları ölçüsünde destek olduklarını söyledi. Bu çerçevede, okullarda asfalt, parke taşı tamiratı ve kaldırım gibi çalışmalar yaptıklarına değinen Başkan Köse, “Belediye olarak, eğitim kurumlarının işleyişine katkıda bulunabileceğimiz işler belli. Onlar için elimizden geleni yapıyoruz. Yeni eğitim - öğretim yılının başlayacağı önümüzdeki günlerde, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye malzemesi hediye edeceğiz” şeklinde konuştu. (İHA)

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsunsporlu taraftarlardan Galatasaray maçına yoğun ilgi

SAMSUN (İHA) – Avrupa kupalarına iştirak çabası veren Samsunspor’da 20 yıldır Galatasaray galibiyetine hasret kalan taraftarlar, maçın biletlerine ağır ilgi gösterdi.
Trendyol Harika Lig’in 31. haftasında Galatasaray ile Samsunspor, 11 Nisan Cuma günü saat 20.00’de 19 Mayıs Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Çabanın biletleri bugün öğlen saatlerine yakın satışa çıktı. Galatasaray’a karşı son iç saha galibiyetini 26 Şubat 2005’te alan Samsunspor’da taraftarlar, çabanın biletlerine ağır ilgi gösterdi. Sabah saatlerinden itibaren bilet satış noktalarında kuyruk oluşturan kırmızı-beyazlı taraftarlar, müsabakaya bilet bulmak için adeta birbirleriyle yarıştı.
Kadın, öğrenci ve engellilere tüm tribünlerde yüzde 20 indirim uygulanırken, indirimli biletlerin taşınabilir uygulamadan ve internet üzerinden alınamaması, yalnızca bilet satış noktalarından temin edilmesi nedeniyle Meydan AVM’deki bilet satış noktasında kuyruk oluştu. İndirimli bilet almak isteyenlerin yanı sıra uygulamasında düşünce yaşayanlar ve Passolig kartı çıkarmak isteyenler de kuyruktaki yerini aldı.

En değerli bilet 3 bin 500 TL, en ucuzu ise 500 TL
Biletler, VIP ve A Batı Alt Tribünü 3 bin 500 TL, Batı Alt-üst 1 Tribünü 2 bin 500 TL, Batı Alt-Üst 2 Tribünü bin 500 TL, Doğu Alt-Üst Tribünü bin 200 TL, Kale Gerisi 500 TL ve Konuk Tribünü ise 650 TL’den satışa sunuldu. Birinci gün prestijiyle satışa çıkarılan 33 bin küsur biletten 20 bine yakınının tükendiği belirtildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.