Reklam
Reklam
EDEBIYAT KAPAK
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
06 Mart, 2025 15:23 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediyesi’nden Kitap Tutkunlarına Özel Etkinlik

Safranbolu Belediyesi, 3-9 Mart 2025 tarihleri arasında “Kitap Günleri” etkinliği düzenledi. 

Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nin kapıları bu kez kitapseverlere açıldı. Etkinlikte, edebiyat dünyasının tanınmış isimlerinden Ahmet Kavukçu, Nihat Gökmen, Nesrin Hazer, Ahmet Yıldız, Veli Kaya, Hayri Arık Puslu ve Mesut Güler konuk yazar olarak yer aldı.

Yazarlar, okuyucularıyla buluşarak, eserlerini imzaladı ve kitaplarını takdim etti. Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde düzenlenen bu renkli etkinlikte, yazarların çocuklar için hazırladıkları birbirinden güzel hikaye kitapları, dünya klasiklerinden seçki romanlar ve kitap ayraçlarıyla donatılmış stantlar kitapseverlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Etkinlik, kitap tutkunları için sadece bir imza günü olmanın ötesine geçerek, edebiyatın büyülü dünyasında keyifli bir yolculuk sunmayı hedefliyor. Katılımcılar, yazarlarla sohbet etme ve yeni eserler keşfetme fırsatı bulurken, kitapların büyüsüyle dolu bir hafta geçirme imkanı yakaladı. Safranbolu Belediyesi’nin bu geleneksel etkinliği, her yıl daha da büyüyerek edebiyat buluşmaları haline geliyor. Tüm kitapseverler, bu yıl ikinci kez düzenlenen “Kitap Günleri”nde buluşarak, edebiyatın tadını çıkarılmaya davet ediliyor.

Haberin videosu için tıklayınız

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin