Nurettin Acar tarafından
08 Temmuz, 2020 09:41 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu Belediyesinden kanalizasyon atık uyarısı

Safranbolu Belediyesi tarafından kanalizasyonları tıkayan atıklarla ilgili afişli uyarı yaptı. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, apartman ve sitelerde kanalizasyonu tıkayacak materyallerin tuvaletlere atılması nedeniyle ciddi sıkıntılar yaşandığını söyledi. Ücretli olan vidanjör hizmetinin vatandaşın cebini yaktığını ifade eden Köse, "Ancak daha kötüsü bazen vidanjör hizmeti de sorunu çözmeye yetmiyor. Çünkü bu tıkanmalar yalnızca apartmanı veya siteyi etkilemekle kalmıyor, kanalizasyon hattında ilerleyerek yolların kazılması durumuna varıyor. Bu da hem ulaşımın aksaması, hem belediyemizin başka hizmetler için ayırabileceği bütçelerin bu sıkıntılara harcanması hem de kot altı evleri kanalizasyon basması gibi çok tatsız durumlar yaşanmasına neden oluyor. Hepimizin sağlığı, ekonomisi ve refahı için lütfen afişteki kurallara uymayı öncelik haline getirelim" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2025 00:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

TEM’de can pazarı… Tüp yüklü kamyon ile minibüs çarpıştı: 16 yaralı

TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde yolcu minibüsüyle tüp yüklü kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 16 kişi yaralandı.
Kaza, TEM Otoyolu’nun Bolu geçişi Gerede ilçesi Havullu köyü mevkiinde, Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Mustafa T. idaresindeki 06 BKC 975 plakalı yolcu minibüsü ile tıpkı istikamette seyreden S.B. yönetimindeki 06 AP 0358 plakalı tüp yüklü kamyon çarpıştı. Çarpışmanın tesiriyle minibüs içerisinde bulunan 16 yolcu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sıhhat, itfaiye ve jandarma takımı sevk edildi. Yaralılar, birinci müdahalenin akabinde etraftaki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin