Reklam
Reklam

Safranbolu Belediyesi’nden 700 Bin Liralık Tasarruf 

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Kasım, 2021 10:04 tarihinde yayınlandı
0

20 yılı aşkın süredir hizmet vermekte olan Safranbolu Belediyesi Ahşap ve Mobilya Atölyesi, son iki yılda hem performansını hem de personel, teçhizat ve çalışma ortamı bakımından gücünü ikiye katladı. Atölyede son 2 yılda yapılan üretimle, 700 bin liralık tasarruf sağlandı.

Alanında uzman ve profesyonel bir ekiple çalışmalarını sürdüren Safranbolu Belediyesi Ahşap ve Mobilya Atölyesi, Belediye Meclisi tarafından alınan karar doğrultusunda ofis, kent, park ve bahçe mobilyaları da üretiyor. Ayrıca Belediyeye ait tüm birimlerdeki tamirat ve tadilatların da  Belediye personeli yapıldığı bildirildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük’te asfalt sezonu başladı

karabukte asfalt sezonu basladi FMp8yrSf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük İl Özel İdaresi tarafından 2026 yılı asfalt sezonunun startı Ovacık ilçesinde düzenlenen programla verildi.

Ovacık’ta gerçekleştirilen asfalt serim programına Ovacık Kaymakamı Öznur Güler Kıyak, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Okan Kirman, Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Genel Meclis üyeleri, kurum müdürleri, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Programda, 2026 yılı asfalt sezonu kapsamında yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi verilirken, kırsal bölgelerde ulaşım kalitesinin artırılması amacıyla sıcak asfalt çalışmalarının il genelinde aralıksız sürdürüleceği belirtildi.

Karabük İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada, yeni sezonda da vatandaşlara daha güvenli ve konforlu ulaşım imkanı sunmanın hedeflendiği ifade edilerek, belirlenen program doğrultusunda köy yollarında asfalt çalışmalarının devam edeceği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, asfalt sezonunun Karabük’e ve ilçelere hayırlı olması temennisinde bulunularak, sahada görev yapan personele kazasız ve sorunsuz bir çalışma dönemi dilendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin