Reklam
Reklam
GkjAigNWIAAvYSK
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
24 Şubat, 2025 13:51 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediyesi’nden 60 Milyon TL’lik Gelecek Yatırımı!

Safranbolu Belediyesi, ilçenin geleceğini şekillendirecek 60 Milyon TL’lik dev bir yatırımı hayata geçiriyor. Belediye, çevre dostu projeler ve toplumsal duyarlılık ön planda tutularak yola çıkıldığını duyurdu. “Önceliğimiz insan, önceliğimiz çevre” diyerek, bu yatırımların Safranbolu’nun sürdürülebilir kalkınmasına büyük katkı sağlayacağını vurgulandı.

Atık Yönetiminde Devrim: 27 Milyon TL’lik AB Destekli Proje

Safranbolu, Avrupa Birliği destekli atık yönetimi projesi ile 27 Milyon TL’lik bir yatırım yaparak çevre dostu adımlar atmayı hedefliyor. Bu proje ile ilçede atıkların daha verimli yönetilmesi sağlanacak, çevre kirliliğinin önüne geçilmesi amaçlanacak.

Çevre Dostu Modern Pazar Yeri: Kendi Enerjisini Üretiyor

Safranbolu Belediyesi, 26 milyon 880 bin TL’lik yatırımla güneş panelleriyle kendi enerjisini üreten modern bir pazar yeri kuruyor. Bu proje, hem çevreye duyarlı bir enerji tüketimi sağlarken hem de enerji maliyetlerini düşürmeyi amaçlıyor.

Dezavantajlı Bireyler İçin 3.5 Milyon TL’lik Proje ve Engellilere Destek

Safranbolu Belediyesi, dezavantajlı bireylere yönelik “Hayata Yolculuk” projesi ile 3.5 Milyon TL değerinde destek sağlayacak. Ayrıca, engelli bireyler için 220 bin TL’lik aile odaklı destek projesi de başlatılacak. Bu projelerle, toplumsal eşitlik ve destek sağlanarak, dezavantajlı grupların yaşam standartları iyileştirilecek.

Safranbolu Belediyesi, bu yatırımlarla ilçenin sosyal ve çevresel yapısını güçlendirmeyi, aynı zamanda vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fenerbahceli taraftarlar da galatasaraylilari yalniz birakmadi iHua41yg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Fenerbahçeli taraftarlar da Galatasaraylıları yalnız bırakmadı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sokaklara çıkan taraftarlar kutlama yaparken, bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katılması renkli görüntüler oluşturdu.

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor’u 4-2 mağlup ederek sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Şampiyonluğun ardından Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kutlamalar yapıldı. İlçe merkezinde bir araya gelen sarı-kırmızılı taraftarlar meşaleler yakıp tezahüratlar eşliğinde şampiyonluğu kutladı. Kutlamalar sırasında bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katıldığı görüldü. Sarı-lacivertli taraftarlar, uzun yıllardır yaşayamadıkları şampiyonluk sevincini Galatasaray’ın şampiyonluğunda yaşamaya çalıştıklarını ifade etti.

Kutlamalar gece geç saatlere kadar sürerken, bölgede polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin