Karabük Postası tarafından
27 Eylül, 2021 07:21 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu Belediyesinde iki eğitim birden

Safranbolu Belediyesi tarafından periyodik olarak düzenlenen hizmet içi eğitim çalışmaları kapsamında, İç İşleri Bakanlığı İç Denetçisi Tahir Tekin tarafından personele mevzuat eğitimi verildi. Belediye Başkan Yardımcısı Nurten Danışman ve memurların katıldığı, Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi konferans salonunda yapılan eğitimde; 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile mali yönetim konusunda kamu yönetiminde getirilen yeni yaklaşımlar konuşularak, kanunun ilgili hükümleri ve uygulama adımları hakkında bilgiler verildi. Bu yeni yönetim yaklaşımının yerleşmesi, uygulama birliğinin sağlanması ve yapılan tüm işlemlerin mevzuata uygun bir şekilde gerçekleşmesi konusunda yapılacaklar ele alındı. Diğer salonda ise C Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Emine Safran tarafından iş güvenliği ile ilgili eğitim verildi. Belediye hizmet binası personelinin katıldığı eğitimde; iş güvenliği, yapılması gerekenler, kaza sebepleri, kaza zinciri gibi konular işlendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Aralık, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Amatör maçta arbede: 2 gözaltı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’ta çaba eden AVS Çaycumaspor-Yeniçağspor müsabakasında bir futbolcunun kırmızı kart görüp oyundan çıkmasının akabinde arbede çıktı. Çıkan olaylarda polise saldıran rakip kadronun antrenörü ile yöneticisi gözaltına alındı.
Olay, Çaycuma Stadyumu’nda meydana geldi. BAL Ligi kadrolarından AVS Çaycumaspor-Yeniçağspor müsabakasının 45. dakikasında rakip Yeniçağspor’dan 9 numaralı Oğur Ulu’nun orta hakemin çift sarı ve akabinde kırmızı kart göstermesiyle oyundan çıkarılmasıyla taraftarlara küfür yağdırınca saha içinde bulunan Yeniçağspor’un antrenörü N.D. ile erdem tribününde bulunan yönetici İ.Ç., saha içerisine girerek polise yumruk attı. Yeniçağspor kadrosunun antrenörü ve yöneticisi ile polisler ortasında çıkan arbe büyüyerek olaylar stat dışına taştı. Emniyet grupları kendilerine saldıran 2 kişiyi gözaltına alarak karakola götürdü.
Yaşanan olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin