Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Temmuz, 2016 14:29 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediyesinde FETÖ Soruşturması

Safranbolu Belediye başkanı Necdet Aksoy, belediye yapılan FETÖ Operasyonu ile ilgili olarak Gazetecilere açıklamalarda bulundu.  Başkan Aksoy, basın bildirisi ile duyurulan görevden uzaklaştırmalar ile ilgili sorulan soruya, FETÖ terör örgütüne,  paralele devlet yapılanmasına ilişkin çalışanlarımız var mı anlamında bir soruşturma ve çalışma başlattıklarını” söyledi.

6 personel ve 1 Hizmet alımı personelinin bu yönde olabileceği hususunda ellerine bilgiler ulaştığını kaydeden Aksoy;  “ Soruşturmanın selameti açısından arkadaşlarımız ile yapılacak olan tahkikata onay verdik.  Soruşturma neticeleninceye kadar gerek emniyetimiz gerek savcılığımı ile işbirliği içerisinde çalışmamız devam edecek.  Niyetimiz Safranbolu Belediyesini FETÖ terör örgütünün bütün unsurlarından ayırmak.  Safranbolu Belediyesi vatanına bağlı, milletini seven, ülkesini ve geleceğini düşünen çalışma arkadaşlarımız ile bundan sonra yoluna devam edecektir.  Bu kapsamda Türkiye’de pek çok kamu kurum ve kuruluşunda bu tür uygulamalar yapılmıştır” dedi.

Soruşturmanın selameti açısından isimlerin verilmesinden yana olmadıkları kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Kendisi hakkında çıkan asılsız dedikodular için ise,  “Bazı kendini bilmezlerin rivayet ürettiklerini ve kendisi hakkında yalan yanlış haberlerin çıkartıldığını duydum. Bazı açıklamalar ve paylaşımlar olduğunu görüyorum.  Bunları dile getirme sebebim ne bir savunma yapmak ne de o yazılanlara cevap vermektir. Çünkü ben kendimi biliyorum daha önemlisi Safranbolu halkı beni biliyor. İlk günden bu yana Devletimizin birliği, Cumhurbaşkanımızın Reisliği bizim için en kutsal görevdir. Ben ömrümün en zor yıllarını asistanlık dönemimde geçirdim. Bu zor yıllarda şahsıma en büyük desteği veren o dönem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Sayın Cumhurbaşkanımızdır. Ona benim çok büyük vefa borcum var. Onun olduğu noktada benim kanım yerlere akar onun bir kılına zarar gelmesin diye.  Dolayısı ile Sayın Cumhurbaşkanımıza benim böyle bir manevi bağlılığım bulunurken başka bir takım noktalara gitmem mümkün değildir.  Sayın Cumhurbaşkanımız da bunu yakinen biliyor.  Bildiğiniz gibi Karabük ziyareti esnasında programında Safranbolu ziyareti olmamasında karşın Safranbolu’nun kendisini özlediğini aktardık ve sağ olsunlar programda olmadığı halde Safranbolu’muzu ziyaret ettiler. Bununla birlikte valilik makamında çok daha fazla zamanı Safranbolu’da, Safranbolu Belediye Başkanının geçirdi. Kendisini her gittiğimde ziyaret edebiliyordum. Yakın çalışma arkadaşları ile iş birliği içerisindeyim.  Yani değerli arkadaşlar hal böyle iken bizim bir başka yöne sapmamız mümkün olamaz. Bu tür iddialar, birilerinin kendilerine yol açma, adam ekarte etme faaliyetleri olduğunu, beyhude uğraş içerisinde olduklarını da ifade ediyorum” dedi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
zihinsel engelli kizina cinsel istismari ogrenince aort damari patladi LtEcBD4W
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Zihinsel engelli kızına cinsel istismarı öğrenince aort damarı patladı

Artvin’in Şavşat ilçesinde zihinsel engelli kızının cinsel istismara uğradığını iddia ederek polis merkezine şikayette bulunan kadın, fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde Şavşat ilçe merkezinde meydana geldi. İddiaya göre zihinsel engelli Y.S. (26), annesi Nalan Kaya’ya (53) bir kişi tarafından cinsel istismara uğradığını anlattı. Bunun üzerine anne Kaya, polis merkezine giderek şikayette bulundu. Şikayet sonrası çalışma başlatan polis ekipleri, eşkal bilgileri doğrultusunda şüpheli T.K.’yi (49) kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Bu sırada polis merkezinde bulunan Nalan Kaya’nın tansiyonunun yükseldiği ve aniden fenalaştığı öğrenildi. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Şavşat Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kaya’nın aort damarının yırtıldığı belirlendi. Kaya, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Tek çocuk annesi olduğu öğrenilen Nalan Kaya’nın ölümü ilçede büyük üzüntüye neden oldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli T.K. ise çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin