Safranbolu Belediyesi vatandaşları üretime teşvik etmeye devam ediyor - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Şubat, 2024 14:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu Belediyesi vatandaşları üretime teşvik etmeye devam ediyor

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde üreten bir toplum anlayışıyla başlatılan bağcılık eğitim kursu yoğun katılımla başladı.
Safranbolu Belediyesi üreticilere yönelik kurslarını sürdürmeye devam ediyor. Yazıköy Uygulama ve Üretim Merkezi’nde verilen bağcılık kursu bugün itibariyle başladı. 100 vatandaşın katılım sağladığı kursun ilk gününde Ziraat Mühendisi Pınar Uslu tarafından üreticilere toprak çeşidi, üzüm çeşidi seçimi, budama, sulama, gübreleme, hastalık ve zararlarla mücadele eğitimleri verildi. Yaklaşık 1.5 ay sürmesi beklenen eğitimler için ulaşım belediye tarafından sağlanıyor.
Kursa katılan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, kursiyerlere eğitimlerinin hayırlı olmasını diledi.

 

AW148580 03 scaled

AW148580 02 scaled

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim6
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
11 Nisan, 2026 14:05 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te yürek ısıtan ziyaret: Dualar Cumhurbaşkanı Erdoğan için

Karabük’te yaşayan 86 yaşındaki Rasim Fırat ile eşi 84 yaşındaki Şerife Fırat, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin’i evlerinde ağırladı.

Fırat çiftinin daveti üzerine gerçekleştirilen ziyarete, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay da katıldı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, çiftin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duyduğu sevgi ve bağlılık dikkat çekti.

Ziyaret sırasında Fırat çifti, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan muhabbetlerini dile getirerek her fırsatta kendisine dua ettiklerini ifade etti.

Cem Şahin, ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Rasim amcamız ve Şerife teyzemizin gönül dolu hanesine misafir olduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a duydukları muhabbeti, dualarına kattıkları samimi niyazları dinlerken; bu aziz milletin liderine olan vefasını, inancını ve bağlılığını bir kez daha yürekten hissettik.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin gönül bağlarını güçlendiren anlamlı bir buluşma olduğuna işaret eden Şahin, “AK Parti İl Başkanımız Ferhat Salt ve Kadın Kolları Başkanımız Hülya Uluçay ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu ziyarette, gönüller arasındaki bağın, dava şuurunun ve millet iradesine olan sadakatin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gördük.” değerlendirmesinde bulundu.

Toplumun temelinde vefa, dayanışma ve birlik duygusunun bulunduğunu vurgulayan Şahin, bu tür buluşmaların toplumsal bağları daha da kuvvetlendirdiğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin