Nurettin Acar tarafından
30 Nisan, 2020 13:32 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu Belediyesi tarımsal çalışmaları sürdürüyor

Safranbolu Belediyesi tarafından birçok araziyi üretime uygun koşullara getiriyor. Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, tarımsal kalkınma ve üretim çalışmaları kapsamında, Yukarı Tokatlı SAKEM'in sera yapılan bahçesi başta olmak üzere bir çok alanda çim biçme, toprak-zemin kontrolü ve çevre düzenlemeleri yaparak, üretime uygun koşullara getirmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Elif Köse, "Tüketimden daha çok üretimin önemini bir kez daha anladığımız bu dönemde bizler belediye olarak tarım ile kalkınma konusuna ağırlık vererek, kadın kooperatifimiz, ziraat mühendisimiz ve personellerimizle birlikte üretime başlamış bulunmaktayız. Ben köylülerimiz başta olmak üzere topraktan sofralarımıza gelen bu mahsüllerde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonu’da çıkan çatı yangını itfaiye tarafından söndürüldü

Kastamonu’nun Cide ilçesinde ekmek fırınının üst katında bulunan evin çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Yangın, Cide ilçesi Kasaba Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ekmek fırınının bulunduğu binanın çatı katında çıkan yangın, kısa sürede büyüdü. Alevleri fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine yangın yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın diğer binalara sıçramadan söndürüldü. Yangında, evin çatısında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Yangının baca kısmından kaynaklandığı değerlendiriliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin