Safranbolu Belediyesi Piknik Etkinliği Düzenledi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
31 Temmuz, 2022 12:17 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu Belediyesi Piknik Etkinliği Düzenledi

Safranbolu Belediyesi personeli aileleri ile birlikte yaza merhaba pikniğinde Beş Tepeler Mesire Alanında bir araya geldi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin ev sahipliğinde, Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyelerinin de katıldığı İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından organize edilen piknik etkinliğine katılım oldukça yüksekti.

Öğle saatlerinde başlayan etkinliğe katılan tüm aileleri ziyaret ederek sohbet eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, güzel bir gün geçirmeleri dileğinde bulunurken, çocuklarla özel olarak ilgilendi.

Belediye tarafından yapılan ikramları ardından pamuk şeker ikram edilen çocuklar palyaço eşliğinde çeşitli oyunlar oynarken, ailelerin halat çekme yarışması oldukça güzel görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Etkinlik alanında kısa bir açıklama yapan Başkan Elif Köse, “Bu gün personelimizin büyük bir bölümü ile güzel bir ortamda Yaza Merhaba pikniğindeyiz. Personellerimiz aileleri ile birlikte hoşça vakit geçiriyorlar” dedi.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Safranbolu Belediyesinin büyük bir aile olduğunun altını çizen Başkan Köse, “ Biz bunu her fırsatta dile getiriyoruz. Her şeye rağmen büyük ve birbirine bağlı bir aileyiz. Her birimizin bir tek ortak hedefi var o da Safranbolu’ya hizmet edebilmek” diye konuştu.

Yoğun çalışma temposunu burada bir nebze olsun atmak adına böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Elif Köse, katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, şu anda çalışan tüm personele de kolaylıklar dilediğini, onlarla da en kısa sürede başka bir etkinlikte beraber olacaklarını söyledi. (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
gq2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Nisan, 2026 10:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük şehir girişlerine estetik görünüm kazandırılıyor

Karabük Belediyesi, şehir girişlerinde cephe iyileştirme ve peyzaj çalışmalarına başladı.

Karabük Belediyesi, şehir estetiğini artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında, dik yamaç yapısı nedeniyle bugüne kadar değerlendirilemeyen alanlarda cephe iyileştirme ve peyzaj uygulamalarını hayata geçirdi.
Çalışmaların ilk etapta üç şehir girişi ve iki battı-çıktı noktasında yürütüldüğü bildirildi. Proje ile kente girişlerde daha düzenli ve estetik bir görünüm oluşturulması hedefleniyor.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, yaptığı açıklamada, şehir genelinde estetik düzenlemelere önem verdiklerini belirtti.

Çetinkaya, dik yamaçlar nedeniyle kullanılamayan alanların projeyle değerlendirildiğini ifade etti.

Çalışmaların kent genelinde farklı noktalarda devam ettiği ve tamamlandığında şehir girişlerinde daha bütüncül bir görünüm sağlanmasının planlandığı kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin