Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
31 Temmuz, 2022 12:17 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediyesi Piknik Etkinliği Düzenledi

Safranbolu Belediyesi personeli aileleri ile birlikte yaza merhaba pikniğinde Beş Tepeler Mesire Alanında bir araya geldi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin ev sahipliğinde, Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyelerinin de katıldığı İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından organize edilen piknik etkinliğine katılım oldukça yüksekti.

Öğle saatlerinde başlayan etkinliğe katılan tüm aileleri ziyaret ederek sohbet eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, güzel bir gün geçirmeleri dileğinde bulunurken, çocuklarla özel olarak ilgilendi.

Belediye tarafından yapılan ikramları ardından pamuk şeker ikram edilen çocuklar palyaço eşliğinde çeşitli oyunlar oynarken, ailelerin halat çekme yarışması oldukça güzel görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Etkinlik alanında kısa bir açıklama yapan Başkan Elif Köse, “Bu gün personelimizin büyük bir bölümü ile güzel bir ortamda Yaza Merhaba pikniğindeyiz. Personellerimiz aileleri ile birlikte hoşça vakit geçiriyorlar” dedi.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Safranbolu Belediyesinin büyük bir aile olduğunun altını çizen Başkan Köse, “ Biz bunu her fırsatta dile getiriyoruz. Her şeye rağmen büyük ve birbirine bağlı bir aileyiz. Her birimizin bir tek ortak hedefi var o da Safranbolu’ya hizmet edebilmek” diye konuştu.

Yoğun çalışma temposunu burada bir nebze olsun atmak adına böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Elif Köse, katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, şu anda çalışan tüm personele de kolaylıklar dilediğini, onlarla da en kısa sürede başka bir etkinlikte beraber olacaklarını söyledi. (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
duzcede staj dolandiriciliginda 9 tutuklama nSZyFwhE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Düzce’de staj dolandırıcılığında 9 tutuklama

DÜZCE (İHA) – Düzce’de meslek lisesinde okuyan öğrencileri staj yapıyor gibi göstererek 72 öğrenci üzerinden haksız kazanç sağladığı şüphesiyle gözaltına alınan 21 kişiden 9’u tutuklandı, 1’i serbest kaldı, 11’i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, meslek liselerinde okuyan öğrencileri firmalarda çalışıyor gibi göstererek haksız yere teşvik, prim ve stajyer ücreti tahsil edildiği tespit edildi. Soruşturma kapsamında, tespiti yapılarak ifadesi alınan 72 müştekinin beyanları doğrultusunda yapılan araştırmalarda müştekilerden 29’unun Akçakoca ilçesinde faaliyet gösteren bir kurs merkezinin, bünyesinde kayıtlı olan öğrenciler olduğu, kişisel verilerini, rızaları ve bilgileri dışında farklı firmalarda ’stajyer’ olarak kaydedilmesi amacıyla Düzce’de bir lise yetkileri ile paylaştığı tespit edildi. Diğer 50 müştekinin bilgilerinin ise Düzce’de bir lise tarafından yine rızaları dışında farklı firmalarda ’stajyer’ olarak kaydedildiği, bu yöntemle şu ana kadar tespiti yapılan 72 kişi üzerinden ilgili firmaların usulsüz haksız yere teşvik, prim ve stajyer ücreti tahsil ettiği tespit edildi.

Konuyla ilgili olarak ilk etapta 12 kişi gözaltına alındı. Ardından derinleştirilen soruşturmada gözaltı sayısı 21’e yükseldi. Emniyetteki işlemlerinin ardından 21 şüpheli, sabah saatlerinde polis ekipleri tarafından adliyeye sevk edildi.

Şahıslardan B.K., B.M., E.C., G.Ç., H.Ç., M.Ş., R.K., Ş.K ve T.H. tutuklanırken, A.Ç.D, B.N.S, F.E, M.G, A.K.A, F.Ç, K.Ş, M.Y, O.D, A.K, D.K adli kontrol şartıyla salındı, 1 kişi ise serbest kaldı. Şahıslara yurt dışına çıkma yasağı getirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin